Hoe maak ik een account aan?

Druk rechts onderin op ‘Meer’ en vervolgens op ‘Instellingen’. Hierna druk je op ‘Inloggen’. Je wordt meegenomen naar de registratie-portal van Sanoma (ons moederbedrijf). Druk op ‘Registeren’ en vul je gegevens in.

Waar vind ik de tv-tips?

Start je de app op, dan kom je direct terecht op het tip-overzicht. Druk anders links onderin op ‘Tips’. Je selecteert een tip door erop te tikken. Hierna wordt je meegenomen naar de detailpagina, waar je relevante info, uitzendtijd, beschrijving en meer vindt. 

En de tv-gids?

Naast ‘Tips’ vind je links onderin ‘TV-Gids’.

Article continues after the ad

Hoe werkt de TV-Gids?

Druk je op ‘TV-Gids’, dan kom je direct terecht in de gids en het zenderoverzicht. Swipe omhoog om alle zenders te doorzoeken. Swipe naar links om het aanbod van vandaag, morgen en overmorgen te bekijken. De TV-Gids staat standaard ingesteld op het huidige tijdstip. Wil je snel doorskippen naar het aanbod van morgen of overmorgen? Gebruik dan linksboven de pijltjestoets.

Een programma selecteer je door erop te tikken. Je wordt dan omgeleid naar de detailpagina van het programma, de serie of film.

Films van de dag

Als je snel wil weten welke films er op tv komen vanavond, tik je op ‘Films’. Je vindt hier een handig overzicht.

Favorieten

Je Favorieten vind je door rechts onderin op (hoe kan het ook anders) ‘Favorieten’ te tikken. Alle programma’s die jij zodanig hebt geselecteerd vallen hieronder. Ook kun je je favoriete On Demand-aanbieders en Genre’s selecteren.

Hoe zet ik een programma tussen mijn favorieten?

Simpel! Met behulp van de zoekmachine zoek je naar een jouw favoriete programma. Druk vervolgens op het hartje, rechts bovenin het scherm. Let op: om een programma aan je favorieten toe te voegen moet je een account hebben!

Hoe zet ik een programma, film of serie op mijn kijklijst?

Zoek met behulp van de zoekmachine de gewenste titel op. Tik op het programma en swipe naar boven. Onder de beschrijving vind je de kijklijst-knop. Druk op het oog om het programma, de serie of film toe te voegen aan de lijst.