• Series

Riverdale

Drama 2 seizoenen 2017

Waar kijken?

Op het eerste gezicht is het dorpje Riverdale een saaie plek vol brave burgers waar nooit iets spannends gebeurt. Maar wanneer Archie en zijn vrienden betrokken raken bij een moordzaak ontdekken ze het ware gezicht van Riverdale.

Genres
 • Drama
 • Misdaad
Cast
 • K.J. Apa
 • Cole Sprouse
 • Marisol Nichols
 • Luke Perry
 • Skeet Ulrich
 • en vele anderen
Info
 • US

Seizoenen

 • 1
 • 2
Aflevering 1

Chapter One: The River's Edge

Op Riverdale High worstelen Betty, Archie, Jughead en nieuwkomer Veronica met tegenstrijdige gevoelens terwijl ze de dood van een medeleerling proberen te verwerken.
Aflevering 2

Chapter Two: A Touch of Evil

Details over de dood van Jason worden bekend. Betty probeert haar vriendschap met Archie te herstellen. Jughead ontdekt een geheim over Archie.
Aflevering 3

Chapter Three: Body Double

Nadat Archie en Cheryl alles hebben verteld aan de sheriff, vraagt Betty Jughead om een stukje te schrijven in de schoolkrant. Veronica zit achter de sportieve Chuck aan.
Aflevering 4

Chapter Four: The Last Picture Show

Betty onderzoekt Geraldines verleden, Jughead wil de drive-in redden en Veronica vraagt haar moeder om uitleg nadat Cheryl haar heeft zien ruzieën met een motorrijder.
Aflevering 5

Chapter Five: Heart of Darkness

De familie van Jason bereidt zich voor op de begrafenis. Archie probeert zich te richten op football. Betty verdiept zich in de dood van Jason.
Aflevering 6

Chapter Six: Faster, Pussycats! Kill! Kill!

Jughead en Betty richten zich op de verblijfplaats van Polly. Valerie helpt Archie om zijn zelfvertrouwen terug te winnen.
Aflevering 7

Chapter Seven: In a Lonely Place

Vanwege geruchten over Polly maakt Alice familiegeheimen bekend. Hierdoor trekken Betty en Cheryl naar elkaar toe. Jughead helpt zijn vader zijn leven terug te krijgen.
Aflevering 8

Chapter Eight: The Outsiders

Fred heeft een nieuwe klus maar verliest zijn werknemers. Archie en zijn vrienden besluiten hem een handje te helpen, maar dat gaat al snel mis.
Aflevering 9

Chapter Nine: La Grande Illusion

Cheryl haalt Archie over haar mee te nemen naar een privéfeest van de Blossoms. Veronica zoekt toenadering tot Ethel en raadt Hermione aan Fred de waarheid te vertellen.
Aflevering 10

Chapter Ten: The Lost Weekend

In Freds afwezigheid besluit Betty een surpriseparty voor Jugheads verjaardag te geven bij Archie thuis. Veronica ontdekt iets alarmerends over haar vader en Clifford.
Aflevering 11

Chapter Eleven: To Riverdale and Back Again

Alice wil dat Betty haar helpt met het onderzoek naar de dood van Jason. Jughead is bereid zijn vader een nieuwe kans te geven.
Aflevering 12

Chapter Twelve: Anatomy of a Murder

Na de arrestatie van FP proberen Archie, Veronica en Betty te bewijzen dat hij erin is geluisd. Jughead is overtuigd van zijn vaders schuld en wil de stad verlaten.
Aflevering 13

Chapter Thirteen: The Sweet Hereafter

Terwijl Riverdale zich voorbereidt op het 75ste jubileum, doet iedereen zijn best om de draad weer op te pakken. De sheriff zet FP onder druk om informant te worden.
Aflevering 1

Chapter Fourteen: A Kiss Before Dying

Archie worstelt met de gevolgen van de schietpartij. Veronica's vader arriveert in Riverdale. Jughead en Betty twijfelen aan de motieven van de schutter.
Aflevering 2

Chapter Fifteen: Nighthawks

Betty probeert het restaurant van Pop te redden. Archie gedraagt zich vreemd en zijn vrienden maken zich zorgen om hem.
Aflevering 3

Chapter Sixteen: The Watcher in the Woods

Archie gaat zelf op zoek naar de schutter. Veronica wil Hiram voorstellen aan haar vrienden. Betty maakt zich zorgen over Kevin.
Aflevering 4

Chapter Seventeen: The Town That Dreaded Sundown

De burgermeester houdt een bijeenkomst om over de problemen in de stad te praten. Archie wil wraak nemen op de persoon die voor deze problemen zorgt.
Aflevering 5

Chapter Eighteen: When a Stranger Calls

Alice schrijft een pittig artikel in de Riverdale Register en Jughead moet de vrede zien te bewaren. Veronica verwelkomt een oude vriend in de stad.
Aflevering 6

Chapter Nineteen: Death Proof

Burgemeester McCoy onderneemt actie maar dit leidt tot nog meer spanningen met Southside. Betty raakt verwikkeld in een mysterie rondom the Sugarman.
Aflevering 7

Chapter Twenty: Tales From the Darkside

De vriendschap van Jughead en Archie komt onder druk te staan na een onverwacht telefoontje. Betty en Veronica doen onderzoek naar de moordenaar.
Aflevering 8

Chapter Twenty-One: House of the Devil

FP wordt vrijgelaten en Jughead wil samen met Betty en de Southside Serpents een feestje organiseren om hem te verwelkomen.
Aflevering 9

Chapter Twenty-Two: Silent Night, Deadly Night

Terwijl Veronica zoekt naar kerstcadeaus ontdekt ze een geheim van Hiram. Betty en Archie zweren voor eens en altijd af te rekenen met de Black Hood.
Aflevering 10

Chapter Twenty-Three: The Blackboard Jungle

Door de onverwachte sluiting van Southside High worden Jughead en zijn vrienden overgeplaatst naar Riverdale High. Betty gaat op zoek naar haar broer Chic.
Aflevering 11

Chapter Twenty-Four: The Wrestler

Jughead ontdekt schokkende details over de geschiedenis van Riverdale. Archie doet een poging om lid te worden van het worstelteam.
Aflevering 12

Chapter Twenty-Five: The Wicked and the Divine

Veronica vreest dat Archie te veel te weten zal komen over haar familiegeheimen. Een incident in het park leidt tot spanningen tussen de Serpents.
Aflevering 13

Chapter Twenty-Six: The Tell-Tale Heart

Betty moet de gevolgen van een haastig besluit onder ogen komen en vraagt Jughead om hulp. Agent Adams gaat een stap te ver en dat brengt Archie in een lastige situatie.
Aflevering 14

Chapter Twenty-Seven: The Hills Have Eyes

Een weekend weg naar het huisje van de familie Lodge aan een meer brengt duistere geheimen en verlangens aan het licht. Josie onthult een pijnlijke waarheid aan Kevin.
Aflevering 15

Chapter Twenty-Eight: There Will Be Blood

Fred overweegt een verrassende carrièreswitch terwijl Jughead probeert Hirams plan te ontrafelen. Betty kan het idee dat Chic gevaarlijk is niet uit haar hoofd zetten.
Aflevering 16

Chapter Twenty-Nine: Primary Colors

Hermione wil burgemeester worden en wordt gesteund door een beroemdheid, wat Jughead aanzet tot politiek protest. Cheryls slaapfeestje neemt een donkere wending.
Aflevering 17

Chapter Thirty: The Noose Tightens

De politiek in Riverdale neemt een verraderlijke wending. De Coopers krijgen ongenode gasten. Toni, Veronica en Josie proberen het mysterie rond Cheryl op te lossen.
Aflevering 18

Chapter Thirty-One: A Night to Remember

Naarmate de repetities voor 'Carrie: The Musical' intensiever worden, leven de dramaleerlingen zich in hun rol in en begint het leven de kunst te imiteren.
Aflevering 19

Chapter Thirty-Two: Prisoners

Een gewelddadige tragedie doet vermoeden dat de Black Hood nog op vrije voeten is. Betty onthult een geheim. Veronica krijgt te maken met iemand uit haar verleden.
Aflevering 20

Chapter Thirty-Three: Shadow of a Doubt

De strijd om het burgemeesterschap laait op met een fel debat. Ook de spanning tussen de Bulldogs en de Serpents neemt toe. Betty deelt haar vermoedens met Cheryl.
Aflevering 21

Chapter Thirty-Four: Judgment Night

De rel bij het politiebureau ontketent een ware oorlog. Veronica krijgt een vreselijk geheim te horen. Betty komt oog in oog te staan met de Black Hood.
Aflevering 22

Chapter Thirty-Five: Brave New World

Nu de rel voorbij is en Betty's vader vastzit, wacht het stadje op de uitslag van twee verkiezingen en probeert de groep de andere Black Hood te ontmaskeren.