How I Met Your Mother

Comedy

9 Seizoenen

2005 - 2013

How I Met Your Mother

Waar kijken?

comedy-central2bepro-siebennfx

Genres

Comedy

Cast

Facts

US

more

How I Met Your Mother

New Yorker Ted beschrijft in 2030 via flashbacks aan zijn twee kids zijn epische zoektocht naar hun moeder. Hij wordt daarbij bijgestaan door zijn beste vrienden Marshall, Lily, Robin en Barney. Vooral de laatste heeft een boek vol met tips om de ware te ontmoeten… voor één nacht welteverstaan.

Seizoenen

...
Aflevering 1
nfx

Pilot

Aflevering 1

Ted vertelt zijn kinderen in 2030 hoe hij hun moeder heeft ontmoet en begint bij de verloving van Marshall en Lily in 2005.

Aflevering 2
nfx

Purple Giraffe

Aflevering 2

Ted organiseert een feestje in de hoop Robin weer te ontmoeten. Maar wanneer ze niet komt opdagen, organiseert hij het ene na het andere feestje.

Aflevering 3
nfx

Sweet Taste of Liberty

Aflevering 3

Barney heeft het plan om vrouwen op de luchthaven te ontmoeten, maar dit mislukt als hij en Ted worden opgepakt door de beveiliging. Lily is jaloers op Robin.

Aflevering 4
nfx

Return of the Shirt

Aflevering 4

Ted ontmoet een oude vlam, maar herinnert zich al snel waarom hij haar heeft gedumpt. Barney betaalt Robin om rare dingen op tv te zeggen.

Aflevering 5
nfx

Okay Awesome

Aflevering 5

Robin, Ted en Barney gaan naar een populaire nieuwe club, maar de verloofde Marshall en Lily willen iets volwasseners doen: een avondje wijn proeven.

Aflevering 6
nfx

Slutty Pumpkin

Aflevering 6

Halloween staat weer voor de deur en Ted gaat, zoals elk jaar, naar hetzelfde saaie feest, op zoek naar een vrouw die hij daar jaren geleden heeft ontmoet.

Aflevering 7
nfx

Matchmaker

Aflevering 7

Ted schrijft zich in bij een datingbureau en ontdekt dat liefde geen wetenschap is. Marshall en Lily gaan de confrontatie aan met een beest in het appartement.

Aflevering 8
nfx

The Duel

Aflevering 8

Lily trekt in bij Marshall en Ted. Wanneer Ted het vermoeden heeft dat Marshall hem uit het appartement wil werken, besluiten ze dit als mannen op te lossen.

Aflevering 9
nfx

Belly Full of Turkey

Aflevering 9

Thanksgiving met de familie van Marshall zorgt voor de nodige spanningen, want Lily denkt dat ze mogelijk zwanger is. Robin, Barney en Ted werken als vrijwilliger.

Aflevering 10
nfx

The Pineapple Incident

Aflevering 10

Na een totale black-out door alcohol wordt Ted in zijn bed wakker naast een vreemde vrouw en een ananas.

Aflevering 11
nfx

The Limo

Aflevering 11

Oudejaarsavond wordt een wilde rit wanneer Ted een limousine huurt om met zijn vrienden alle feesten af te gaan.

Aflevering 12
nfx

The Wedding

Aflevering 12

De plannen van Ted vallen in het water wanneer hij Robin uitnodigt voor een huwelijksfeest. Hij ontdekt echter dat hij geen date mag meenemen van de aanstaande bruid.

Aflevering 13
nfx

Drumroll, Please

Aflevering 13

Robin weet niet wat ze ervan moet denken wanneer Ted tijdens het huwelijk een vrouw ontmoet. Na afloop weet hij niet hoe hij contact met haar moet opnemen.

Aflevering 14
nfx

Zip, Zip, Zip

Aflevering 14

Marshall en Lily verstoppen zich in de badkamer om Ted en Victoria de nodige privacy te geven. Barney heeft een verkeerd beeld van Robin.

Aflevering 15
nfx

Game Night

Aflevering 15

De spelletjesavond van Marshall leidt tot enkele verrassende en erg gênante onthullingen.

Aflevering 16
nfx

Cupcake

Aflevering 16

Net wanneer de relatie van Ted en Victoria serieus begint te worden, krijgt ze een stageplaats aangeboden op een koksschool in Duitsland.

Aflevering 17
nfx

Life Among the Gorillas

Aflevering 17

Terwijl Victoria in Duitsland zit, krijgt Ted te maken met de valkuilen van een relatie op afstand. Marshall kan zich maar moeilijk aanpassen in het bedrijf van Barney.

Aflevering 18
nfx

Nothing Good Happens After 2 A.M.

Aflevering 18

Ted moet steeds aan Victoria denken en komt in tweestrijd wanneer Robin hem laat in de avond uitnodigt om langs te komen.

Aflevering 19
nfx

Mary the Paralegal

Aflevering 19

Ted heeft een date nodig voor de prijsuitreiking van Robin. Barney koppelt hem aan Mary, die mogelijk een callgirl is.

Aflevering 20
nfx

Best Prom Ever

Aflevering 20

Omdat haar trouwdag snel nadert, gaat Lily samen met Barney en Robin onuitgenodigd naar een schoolfeest om een potentiële band voor de receptie te beluisteren.

Aflevering 21
nfx

Milk

Aflevering 21

Ted is enthousiast wanneer een datingbureau beweest zijn soulmate te hebben gevonden, maar hij stelt de date uit om Lily te helpen.

Aflevering 22
nfx

Come On

Aflevering 22

Ted probeert Robin ervan te weerhouden om met Sandy op reis te gaan. Marshall windt zich op wanneer hij hoort dat Lily een gesprek heeft voor een stageplaats.