• Series

Fuller House

Comedy 1 seizoenen 2016

Waar kijken?

D.J. Tanner is een alleenstaande moeder die voor drie jongens moet zorgen. Gelukkig krijgt ze hulp van haar zus Stephanie en haar beste vriendin Kimmy.

Genres
  • Comedy
Info
  • US

Seizoenen

  • 1
Aflevering 1

Our Very First Show, Again

De Tanners komen nog een keer samen voor het huis van de familie verkocht wordt maar het afscheid is moeilijk.
Aflevering 2

Moving Day

Als Stephanie en Kimmy zich bij de Fullers voegen, voelt Jackson zich in de minderheid en laat hij het er niet bij zitten.
Aflevering 3

Funner House

Als Stephanie, Kimmy en D.J. uitgaan en Joey op de kinderen let, wordt het een wilde toestand alom.
Aflevering 4

The Not-So-Great Escape

Jackson tracht Ramona te helpen op school maar dat werkt averechts en leidt tot enigheid tussen D.J. en Kimmy over verschillende manieren van opvoeden.
Aflevering 5

Mad Max

Als een oude bekende Stephanie meeneemt naar een concert, realiseert ze zich hoveel haar neefjes voor haar betekenen. Kimmy vindt een date voor D.J.
Aflevering 6

The Legend of El Explosivo

D.J. straft Jackson waardoor hij zijn Mexicaanse worstelwedstrijd moet missen. Maar dat leidt alleen maar tot meer actie voor de fans.
Aflevering 7

Ramona's Not So Epic Party

Steve probeert de knappe collega van D.J. te koppelen aan Kimmy. Ramona's feestje voor haar 13e verjaardag loopt heel anders af dan verwacht.
Aflevering 8

Secrets, Lies and Firetrucks

Als Max leert liegen, leert hij ook dat daar risico's aan verbonden zijn. Verder zijn er ook geheimen aan de orde van de dag.
Aflevering 9

War of the roses

Nadat er 1000 rozen worden bezorgd zonder kaartje moeten D.J., Kimmy en Stephanie erachter zien te komen wie van hen een geheime aanbidder heeft.
Aflevering 10

A Giant Leap

Het een en ander loopt uit de hans als het nieuwe vriendje van Stephanie, Hunter Pence van de San Francisco Giants, iedereen uitnodigt voor een van zijn wedstrijden.
Aflevering 11

Partnerships in the Night

Stephanie en Kimmy vormen en vreemd partnerschap, de baas van D.J. gaat met pensioen en Max heeft Jackson en Ramona precies waar hij ze hebben wil.
Aflevering 12

Save the Dates

D.J. heeft een date met haar verleden en Kimmy's date met Fernando zit vol met verrassingen.
Aflevering 13

Love is in the Air

Als Jesse en Becky opnieuw de eeuwige liefde voor elkaar verklaren leidt een vrijgezellenfeestje tot problemen voor D.J. die voor een grote beslissing staat.