Dexter

Drama

8 Seizoenen

2006 - 2013

Dexter

Waar kijken?

vld

Genres

Drama
Thriller
Misdaad

Cast

Michael C. HallJennifer CarpenterJulie BenzLauren VélezJames Remaren vele anderen

Facts

US

more

Dexter

Op het eerste gezicht lijkt Dexter Morgan een doorsnee man, maar al snel blijkt dat hij een bloederig geheim met zich meedraagt. Overdag werkt hij als bloedspatpatroononderzoeker bij de politie, maar in de avonduren klust hij bij als seriemoordenaar. De killers die hij tijdens kantooruren niet achter slot en grendel weet te krijgen, brengt hij ‘s avonds op vakkundige wijze om het leven. Steeds weer moet hij de grootste moeite doen om zijn ‘buitenschoolse activiteiten’ verborgen te houden voor zijn collega’s en familie.

Seizoenen

...
Aflevering 1
vld

Dexter

Aflevering 1

Dexter Morgan, een forensisch expert die een dubbelleven leidt als moordenaar van criminelen, is onder de indruk van het werk van een nieuwe seriemoordenaar.

Aflevering 2
vld

Crocodile

Aflevering 2

Na zijn zinnen te hebben gezet op een zakenman die wordt vrijgesproken van moord, ontdekt Dexter dat de koelwagenmoordenaar op de hoogte is van zijn dubbelleven.

Aflevering 3
vld

Popping Cherry

Aflevering 3

Als er weer een slachtoffer van de koelwagenmoordenaar opduikt op een ijshockeybaan, moet de afdeling van Lt. Laguerta zich richten op de arrestatie van een nachtportier.

Aflevering 4
vld

Let's Give the Boy a Hand

Aflevering 4

Lichaamsdelen van het nieuwste slachtoffer van de koelwagenmoordenaar duiken overal in Miami op. Dexter beseft dat veel van deze plekken gerelateerd zijn aan z'n eigen jeugd.

Aflevering 5
vld

Love American Style

Aflevering 5

Als er een slachtoffer wordt gevonden dat nog blijkt te leven, beleeft de politie een grote doorbraak in het onderzoek naar de koelwagenmoordenaar.

Aflevering 6
vld

Return to Sender

Aflevering 6

Wanneer het lichaam van een van Dexters slachtoffers wordt teruggebracht naar de plaats delict, vermoedt Dexter dat de koelwagenmoordenaar hiervoor verantwoordelijk is.

Aflevering 7
vld

Circle of Friends

Aflevering 7

De politie denkt dat ze de identiteit van de koelwagenmoordenaar hebben achterhaald, maar Dexter is daar helemaal niet zo zeker van.

Aflevering 8
vld

Shrink Wrap

Aflevering 8

Verschillende rijke vrouwen schijnen door zelfmoord om het leven te zijn gekomen, maar Dexter vermoedt dat ze vermoord zijn door hun psycholoog.

Aflevering 9
vld

Father Knows Best

Aflevering 9

Dexter reist af naar het huis van zijn onlangs overleden biologische vader om daar vergeten herinneringen op te rakelen.

Aflevering 10
vld

Seeing Red

Aflevering 10

Wanneer Dexter een bloederig plaats delict moet onderzoeken, beginnen er diep verdrongen herinneringen uit zijn kindertijd naar boven te komen.

Aflevering 11
vld

Truth Be Told

Aflevering 11

Slechts enkele dagen voor de kerst laat de koelwagenmoordenaar het lichaam van een dode prostituee achter.

Aflevering 12
vld

Born Free

Aflevering 12

Dexter probeert de onbezonnen Sgt. Doakes te ontlopen en gaat op zoek naar de echte koelwagenmoordenaar en zijn gijzelaar, voordat het te laat is.