• Series

Dexter

Drama 8 seizoenen 2006-2013

Op het eerste gezicht lijkt Dexter Morgan een doorsnee man, maar al snel blijkt dat hij een bloederig geheim met zich meedraagt. Overdag werkt hij als bloedspatpatroononderzoeker bij de politie, maar in de avonduren klust hij bij als seriemoordenaar. De killers die hij tijdens kantooruren niet achter slot en grendel weet te krijgen, brengt hij ‘s avonds op vakkundige wijze om het leven. Steeds weer moet hij de grootste moeite doen om zijn ‘buitenschoolse activiteiten’ verborgen te houden voor zijn collega’s en familie.

Genres
 • Drama
 • Misdaad
 • Thriller
Cast
 • Michael C. Hall
 • Jennifer Carpenter
 • Julie Benz
 • Lauren Vélez
 • James Remar
 • en vele anderen
Info
 • US
 • nc5
 • nca
 • ncg
 • nct

Seizoenen

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
Aflevering 1

Dexter

Dexter Morgan, een forensisch expert die een dubbelleven leidt als moordenaar van criminelen, is onder de indruk van het werk van een nieuwe seriemoordenaar.
Aflevering 2

Crocodile

Na zijn zinnen te hebben gezet op een zakenman die wordt vrijgesproken van moord, ontdekt Dexter dat de koelwagenmoordenaar op de hoogte is van zijn dubbelleven.
Aflevering 3

Popping Cherry

Als er weer een slachtoffer van de koelwagenmoordenaar opduikt op een ijshockeybaan, moet de afdeling van Lt. Laguerta zich richten op de arrestatie van een nachtportier.
Aflevering 4

Let's Give the Boy a Hand

Lichaamsdelen van het nieuwste slachtoffer van de koelwagenmoordenaar duiken overal in Miami op. Dexter beseft dat veel van deze plekken gerelateerd zijn aan z'n eigen jeugd.
Aflevering 5

Love American Style

Als er een slachtoffer wordt gevonden dat nog blijkt te leven, beleeft de politie een grote doorbraak in het onderzoek naar de koelwagenmoordenaar.
Aflevering 6

Return to Sender

Wanneer het lichaam van een van Dexters slachtoffers wordt teruggebracht naar de plaats delict, vermoedt Dexter dat de koelwagenmoordenaar hiervoor verantwoordelijk is.
Aflevering 7

Circle of Friends

De politie denkt dat ze de identiteit van de koelwagenmoordenaar hebben achterhaald, maar Dexter is daar helemaal niet zo zeker van.
Aflevering 8

Shrink Wrap

Verschillende rijke vrouwen schijnen door zelfmoord om het leven te zijn gekomen, maar Dexter vermoedt dat ze vermoord zijn door hun psycholoog.
Aflevering 9

Father Knows Best

Dexter reist af naar het huis van zijn onlangs overleden biologische vader om daar vergeten herinneringen op te rakelen.
Aflevering 10

Seeing Red

Wanneer Dexter een bloederig plaats delict moet onderzoeken, beginnen er diep verdrongen herinneringen uit zijn kindertijd naar boven te komen.
Aflevering 11

Truth Be Told

Slechts enkele dagen voor de kerst laat de koelwagenmoordenaar het lichaam van een dode prostituee achter.
Aflevering 12

Born Free

Dexter probeert de onbezonnen Sgt. Doakes te ontlopen en gaat op zoek naar de echte koelwagenmoordenaar en zijn gijzelaar, voordat het te laat is.
Aflevering 1

It's Alive!

Dexter heeft het helemaal gemaakt als cool forensisch expert met een moordinstinct, maar hij krijgt veel meer erkenning dan hij ooit had gehoopt.
Aflevering 2

Waiting to Exhale

Een geschrokken Dexter blijft de monsterlijke Little Chino achtervolgen, terwijl Debra worstelt met haar aanhoudende demonen.
Aflevering 3

An Inconvenient Lie

Dexters mysterieuze nachtelijke activiteiten trekken de verkeerde aandacht van Rita. Zij is ervan overtuigd dat het om drugs gaat.
Aflevering 4

See-Through

Om Rita een plezier te doen, neemt Dex een drugssponsor die naar haar smaak te aantrekkelijk is. Ondertussen probeert hij de koppige Lundy van zich af te schudden.
Aflevering 5

The Dark Defender

Dexter is niet snel geschokt, maar hij krijgt de verrassing van zijn leven als hij hoort dat de moordenaar van zijn moeder nog leeft én in Florida verblijft.
Aflevering 6

Dex, Lies, and Videotape

Geïnspireerd door het werk van de baaihavenslachter, begint een copycat-verdachte zijn handelsmerk van keiharde gerechtigheid toe te passen. Dexter is niet blij.
Aflevering 7

That Night, a Forest Grew

Dexter bedenkt een bijna perfecte strategie om Lundy op een ander spoor te brengen met de zogenoemde "baaihavenslachtermanifest"-afleidingsmanoeuvre.
Aflevering 8

Morning Comes

Lila's groeiende toewijding is voldoende om Dexters herstelperiode te beëindigen. Hij besluit dat het tijd is om de confrontatie aan te gaan met de moordenaar van zijn moeder.
Aflevering 9

Resistance Is Futile

Lila's dodelijke aantrekkingskracht voor Dexter bereikt zijn hoogtepunt, maar hij heeft het erg druk met het proberen om zijn zus en Lundy een stap voor te blijven.
Aflevering 10

There's Something About Harry

Dexter gebruikt Doakes' plan tegen hem, maar de zege is van korte duur wanneer Doakes een geheim onthult dat Dex op z'n grondvesten doet schudden.
Aflevering 11

Left Turn Ahead

Gezien Doakes informatie heeft die Dex' wereld kan verwoesten maar hij niet voldoet aan het profiel van z'n gebruikelijke slachtoffers, staat Dexter voor een dilemma.
Aflevering 12

The British Invasion

Net als Dexter een groot probleem in zijn leven heeft opgelost, dreigt een ander probleem uit de hand te lopen wanneer Lila weigert haar leven weer op te pakken.
Aflevering 1

Our Father

Dexters leven lijkt weer op rolletjes te lopen, totdat hij zijn pijlen richt op een drugsdealer die Miguel Prado, de assistent-officier van justitie, ook in zijn vizier heeft.
Aflevering 2

Finding Freebo

Iedere agent in Miami wordt ingezet in de zoektocht naar Freebo. Hij wordt ervan beschuldigd de jongere broer van Miguel Prado te hebben vermoord.
Aflevering 3

The Lion Sleeps Tonight

Dexter ontmoet een andere jager, maar deze blijkt een pedofiel te zijn. Freebo wordt verdacht van moord, maar Dexter kent de echte waarheid.
Aflevering 4

All in the Family

Het kost Dexter moeite om Rita te overtuigen dat zijn huwelijksaanzoek oprecht en romantisch is.
Aflevering 5

Turning Biminese

Dexter hoort het verhaal van een man die is weggekomen met de moord op zijn twee echtgenotes voor geld, en hij ontdekt dat de man connecties heeft met Bimini.
Aflevering 6

Si Se Puede

Dexter test Miguel om te bepalen of z'n vriend zijn geheim heeft ontdekt. Rita verliest haar baan.
Aflevering 7

Easy as Pie

Dexter gaat samenwerken met Miguel, maar al snel hebben ze een andere visie op wie een potentieel nieuw slachtoffer zou kunnen zijn.
Aflevering 8

The Damage a Man Can Do

Dexter leert Miguel ‘de Code’ maar beseft niet wat voor schade hij hiermee aanricht.
Aflevering 9

About Last Night

De vriendschap tussen Dexter en Miguel staat onder druk, zelfs wanneer Rita Miguel confronteert met zijn vermeende ontrouw.
Aflevering 10

Go Your Own Way

Er ontstaat een schaakachtig spel wanneer Dexter en Miguel de bovenhand willen krijgen en Miguel Rita's liefde voor zich wint.
Aflevering 11

I Had a Dream

Dexter moet een manier vinden om van Miguel af te komen, ondanks dat het zijn vriend, een vooraanstaande officier van justitie en zijn getuige is.
Aflevering 12

Do You Take Dexter Morgan?

Nu Miguel uit beeld is, probeert Dexter de labiele Ramon tot bedaren te brengen.
Aflevering 1

Living the Dream

Met een vrouw en kind in zijn leven, heeft Amerika's favoriete seriemoordenaar nu meer te verliezen dan ooit wanneer hij wordt meegesleept in een dodelijk spel.
Aflevering 2

Remains to Be Seen

Dexter helpt Agent Lundy bij een onderzoek naar een reeks moorden van Trinity. Hierdoor beseft hij dat hij bewijs is kwijtgeraakt dat hem zou kunnen ontmaskeren.
Aflevering 3

Blinded By the Light

Dexter wordt belemmerd door de toenemende alertheid van zijn omgeving, zijn tijdelijke onvermogen om te rijden en zijn bewondering voor de geraffineerde Killer.
Aflevering 4

Dex Takes a Holiday

Nu Rita en de kinderen weg zijn, begint Dexter zijn volgende slachtoffer te stalken tot hij medelijden krijgt met zijn doelwit, een agente die haar familie heeft vermoord.
Aflevering 5

Dirty Harry

Dexter is enthousiast om het onderzoek naar de Trinity Killer zelf te mogen uitvoeren. Rita beseft hoe weinig zij over haar man weet wanneer ze een van zijn geheimen ontdekt.
Aflevering 6

If I Had a Hammer

Dexter verdubbelt zijn inspanningen om het officiële Trinity-onderzoek voor te blijven en krijgt relatieadvies voor Rita uit een onverwachte hoek.
Aflevering 7

Slack Tide

Dexter zit weer goed in z'n vel, maar hij wordt gehinderd in zijn zoektocht naar een nieuw slachtoffer. Debra toont hernieuwde interesse in hun vaders duistere verleden.
Aflevering 8

Road Kill

Dexter vraagt zich af of zijn vaders ‘Code’ klopt en gaat toeren met Trinity. Debra realiseert zich dat haar jacht op Trinity haar blik op de waarheid heeft vertroebeld.
Aflevering 9

Hungry Man

Dexter ontdekt meer over Arthurs verwrongen wereld. Als Rita een uitgebreid Thanksgiving-diner bereidt, benut ze de feestdagen om meer over Trinity te weten te komen.
Aflevering 10

Lost Boys

Als een 10-jarige jongen verdwijnt, trekt Dexter zijn vermoedens over Trinity in twijfel. Masuka kan niet omgaan met wat hij tijdens Thanksgiving ziet.
Aflevering 11

Hello, Dexter Morgan

Dexter vertraagt het onderzoek van Debra die op het punt staat Arthur aan te wijzen als de Trinity Killer. Rita neemt Dexter in vertrouwen, maar krijgt al snel spijt.
Aflevering 12

The Getaway

Dexter en Arthur zijn op oorlogspad terwijl Debra een schokkende lang verborgen waarheid aan het licht brengt. Rita erkent dat haar huwelijk niet soepel verloopt.
Aflevering 1

My Bad

Na een traumatisch incident maakt Dexter een keuze die op iedereen van invloed zal zijn. Quinn heeft zo zijn vermoedens over Dexter.
Aflevering 2

Hello Bandit

Dexter stopt zijn energie in zijn kinderen en probeert zijn duistere drang te onderdrukken, maar een schokkende ontdekking leidt hem naar een nieuw slachtoffer.
Aflevering 3

Practically Perfect

Om meer vrije tijd te creëren om slachtoffers te stalken en te doden, huurt Dexter een oppas. Ondertussen ergert Debra zich aan haar nieuwe onervaren partner.
Aflevering 4

Beauty and the Beast

Dexter bevindt zich in een vreemde situatie als hij een leven moet redden in plaats van ontnemen. Debra heeft een enge confrontatie met een moordverdachte.
Aflevering 5

First Blood

Als Dexter wordt opgezadeld met een ongewenste complotteur, neemt hij harde beslissingen over haar lot. Ondertussen werkt Debra alleen aan de Santa Muerte-zaak.
Aflevering 6

Everything Is Illumenated

Dexter jaagt op een nieuwe doelwit maar hij wordt afgeleid en meegesleept in een bedenkelijke situatie wanneer hij zijn nieuwe gekwelde kennis helpt.
Aflevering 7

Circle Us

Dexter helpt Lumen, maar krijgt een aanvaring met het team van moordzaken wanneer hij de opdracht krijgt om een gruwelijk plaats delict te onderzoeken.
Aflevering 8

Take It!

Tijdens een zelfhulpseminar, stalken Dexter en Lumen een gewelddadige moordenaar. Elders komt Debra in de problemen als gevolg van de Santa Muerte-zaak.
Aflevering 9

Teenage Wasteland

Midden in hun jacht op het volgende slachtoffer raken Dexter en Lumen afgeleid door de terugkeer van een onaangekondigde gast.
Aflevering 10

In the Beginning

Dexter zoekt een mogelijke bondgenoot in de achtervolging van Lumens voormalige gevangennemers. Debra wijst nog twee verdachten aan in de zaak over de meisjes in de vaten.
Aflevering 11

Hop a Freighter

Dexter wordt gedwongen om dingen recht te zetten nadat hij heeft toegegeven dat iemand buiten Miami Metro geïnteresseerd is geraakt in hem en Lumen.
Aflevering 12

The Big One

Wanneer Dexter beseft dat hij en Lumen in een val worden gelokt, riskeert hij alles om te ontsnappen. Quinn heeft hulp nodig die alleen Dexter kan bieden.
Aflevering 1

Those Kinds of Things

Het onderzoek naar een religieuze moord doet Dexter nadenken over spirituele zaken en de nalatenschap van zijn zoon.
Aflevering 2

Once Upon a Time...

Om een gruwelijke moord op te lossen, wordt broeder Sam erbij gehaald, een dominee met een strafrechtelijk verleden. Dexter ziet hem als een collega-moordenaar.
Aflevering 3

Smokey and the Bandit

Dexter krijgt een ontnuchterende glimp van zijn eigen potentiële toekomst wanneer een seriemoordenaar uit zijn verleden opnieuw opduikt.
Aflevering 4

A Horse of a Different Color

Tot zijn eigen verbazing wendt Dexter zich na een noodgeval met Harrison en een nieuw tableau van Gellar en Travis tot broeder Sam voor hulp.
Aflevering 5

The Angel of Death

Met de hulp van zijn nieuwe vriend broeder Sam, vraagt Dexter zich af of er licht in hem schuilt om de duisternis te bestrijden.
Aflevering 6

Just Let Go

Dexter raakt verwikkeld in een zeer persoonlijke zaak die de behoeften van zijn duistere passagier opwekt.
Aflevering 7

Nebraska

Dexter werkt samen met een mede-duistere passagier als hij naar Nebraska reist om enkele losse eindjes uit het verleden aan elkaar te knopen.
Aflevering 8

Sin of Omission

Dexter gebruikt de lessen die hij heeft geleerd van broeder Sam om een aantal nieuwe aanwijzingen in het doemsdagonderzoek op te volgen.
Aflevering 9

Get Gellar

Dexter krijgt hulp van een onverwachte bron. Ondertussen jaagt hij op de doemsdagdoders en probeert hij moordzaken een stap voor te blijven.
Aflevering 10

Ricochet Rabbit

Dexter probeert te achterhalen wie het volgende slachtoffer van de doemsdagdoders zal zijn voordat het te laat is. Debra reageert heftig op een plaats delict.
Aflevering 11

Talk to the Hand

Dexter constateert dat om de doemsdagdoders te kunnen vangen, hij een eigen macaber tableau moet creëren.
Aflevering 12

This Is the Way the World Ends

Dexter racet samen met moordzaken tegen een maansverduistering om de doemsdagdoders te vangen voor hun definitieve gruweldaad.
Aflevering 1

Are You...?

Debra is getuige van Dexters moord op Travis, maar allebei willen ze hun betrokkenheid verbloemen. Quinn en Batista leggen het bij en LaGuerta vindt nieuw bewijs over de Bay Harbor Butcher.
Aflevering 2

Sunshine and Frosty Swirl

Als een lokale gedetineerde beweert dat hij nieuwe informatie heeft over een 15-jaar oude misdaadgolf, gaat Miami Metro op zoek naar nieuw bewijsmateriaal.
Aflevering 3

Buck the System

Dexter probeert Debra te betrekken in zijn nieuwe doelwit, terwijl de De Oekraïense maffia de moord op een van hun mensen wil wreken.
Aflevering 4

Run

Nadat een moordenaar is opgepakt, gaat het mis op Miami Metro. Debra belandt hierdoor in een neerwaartse spiraal. Dexter speelt een gevaarlijk kat-en-muisspel.
Aflevering 5

Swim Deep

Dexter wil weten waarom Louis op z’n boot vermoord is en moet Debra en Isaak afleiden, omdat zij achter hem aan zitten. Hannah McKay, de verleidelijke ex-handlanger van Wayne Randall, komt met bewijzen over diens moordlust en Dexter ontdekt een geheim over haar.
Aflevering 6

Do the Wrong Thing

Dexter raakt steeds meer geboeid door Hannah, en Debra ontmoet misdaadauteur Price. Quinn wil een aanbod afwijzen en voor Batista dagen nieuwe kansen. Wat Debra ook doet, LaGuerta blijft spitten naar de Bay Harbor Butcher.
Aflevering 7

Chemistry

Het wordt heel knus tussen Dexter en Hannah. Als Sal Price ontdekt dat ze wat hebben, wil hij het exclusieve verhaal. Sal helpt Debra aan nieuw bewijs over Hannah, en Quinn maakt twijfelachtige keuzes om z’n vriendin Nadia te beschermen.
Aflevering 8

Argentina

Dexter wil zijn relatie met Hannah verborgen houden voor Debra, maar onverwacht bezoek van Astor, Cody en Harrison gooit roet in het eten. Isaak is weer op vrije voeten en vervolgt de jacht op Dexter, en Quinn vervolgt zijn machtsstrijd met de Koshka’s.
Aflevering 9

Helter Skelter

Dexter heeft het erg druk nu Isaak vrij is, maar de strijd binnen de Koshka Brotherhood kan hulp bieden. Het korps jaagt op een pyromaan. Dexter wil per se zijn relatie verbloemen en vraagt Debra om een gunst.
Aflevering 10

The Dark... Whatever

Onverwacht bezoek van Hannahs vader zet Dexter op scherp. De Phantom Arsonist gaat steeds gruwelijker te werk. Quinn belandt in een benarde situatie wanneer hij Nadia beschermt, en LaGuerta neemt oud-korpschef Matthews in de arm inzake de Bay Harbor Butcher.
Aflevering 11

So You See What I See?

Het is bijna Kerst. Dexter zoekt de balans tussen z’n relatie met Hannah en die met zijn zus. Debra onderzoekt informatie die Hannahs vader over haar inbracht. Het brein achter zijn moeders moord loopt rond, en Dexter plant een eventuele laatste moord.
Aflevering 12

Surprise Motherfucker!

In een zinderende seizoenafsluiting zit LaGuerta Dexter steeds dichter op de huid. Dexter doet er alles aan om zichzelf, Debra en z’n leventje te beschermen.
Aflevering 1

A Beautiful Day

Dexter probeert zijn leven als vader, broer en moordenaar op orde te krijgen. Miami Metro onderzoekt de moord op een man bij wie delen van zijn hersenen zijn verwijderd.
Aflevering 2

Every Silver Lining...

Miami Metro vervolgt de klopjacht op de Brain Surgeon, terwijl Dr. Vogel een beroep doet op Dexter. Als Debra aan de zaak werkt, neemt ze het heft in eigen handen.
Aflevering 3

What's Eating Dexter Morgan?

Dexter vervolgt z’n klopjacht op de Brain Surgeon. Dr. Vogel probeert aam Dexter te bewijzen dat hij perfect is als psychopaat.
Aflevering 4

Scar Tissue

Dexter spoort nog een potentiële moordenaar van Dr. Vogels lijst op. Quinn viert dat hij nu brigadier is door Debra’s eer te verdedigen in een gevecht.
Aflevering 5

This Little Piggy

Dr. Vogel komt in contact met de Brain Surgeon, terwijl Dexter en Debra ervoor proberen te zorgen dat ze veilig is.
Aflevering 6

A Little Reflection

Dexter houdt een jonge psychopaat in de gaten. Tussen Dexter en Debra gaat het eindelijk weer goed, maar ze zijn verbaasd wanneer iemand uit Dexters verleden op bezoek komt.
Aflevering 7

Dress Code

Dexter krijgt een protegé en begint hem de Code te leren.
Aflevering 8

Are We There Yet?

Dexter spoort Zach op, omdat hij vreest dat Zach mogelijk een onschuldig persoon heeft vermoord. Ondertussen probeert Dexter Hannah het land uit te helpen.
Aflevering 9

Make Your Own Kind of Music

Dexter onderzoekt een moord die wel erg dichtbij komt. Dr. Vogel krijgt de verrassing van haar leven wanneer iemand uit haar verleden plotseling opduikt.
Aflevering 10

Goodbye Miami

Met hulp van Dr. Vogel probeert Dexter de Brain Surgeon in de val te lokken en hem zo op zijn tafel te krijgen.
Aflevering 11

Monkey in a Box

Dexter wordt verscheurd tussen twee keuzes: het land ontvluchten of de Brain Surgeon uitschakelen.
Aflevering 12

Remember the Monsters?

Dexter staat voor een onmogelijke keuze terwijl een opstekende orkaan zich een weg baant naar Miami.