Netflix scoorde vorig jaar een grote hit met The Kissing Booth. De streaminggigant werkt dan ook al een vervolg op deze zonnige romcom!

Kijkcijfers

Hoewel Netflix zich zelden of nooit uitlaat over kijkcijfers, maakte de streamingdienst wel bekend dat The Kissing Booth in Amerika het vaakst opnieuw werd bekeken door de abonnees. De romantische komedie To All the Boys I’ve Loved Before kwam op de tweede plek. Van die laatste werd eind vorig jaar al een vervolg aangekondigd. Maar Netflix onthulde onlangs dat ook The Kissing Booth een tweede deel krijgt!

Article continues after the ad

 

Tortelduifjes

In de aankondiging is te zien dat Elle (Joey King) en Lee (Joel Courtney) opnieuw een ‘kissing booth’ in elkaar timmeren, een kermisattractie waar verliefde tortelduifjes elkaar heimelijk kunnen zoenen. Die eerste zoen vormde in het eerste deel het startschot voor een romance vol complicaties, omdat Elle tegen beter weten in de oudere broer van haar beste vriend Lee zoende. De romcom was gebaseerd op de gelijknamige roman van Beth Reekles. Het is helaas nog niet bekend wanneer The Kissing Booth 2 te zien zal zijn bij Netflix.