Jim Bakkum uit Zwaar Verliefd 2

Volgende maand gaat Zwaar Verliefd 2 in première. En om alvast in de stemming te komen, deelde Jim Bakkum de eerste trailer van deze Nederlandse romcom!

Meubelmaker

Twee jaar geleden verscheen Zwaar Verliefd in de bioscopen. In deze romantische komedie wordt dierenarts Isa (Barbara Sloesen) verliefd op de charmante meubelmaker Ruben (Jim Bakkum). Maar kan ze haar onzekerheid op tijd overwinnen om hem uit te vragen? Zwaar Verliefd trok bijna een kwart miljoen mensen naar de bios en dat was blijkbaar genoeg om een vervolg te garanderen. Inmiddels kunnen we dus aftellen naar Zwaar Verliefd 2!


Tortelduifjes

Afgelopen weekend plaatste hoofdrolspeler Jim Bakkum de eerste trailer voor Zwaar Verliefd 2. In dit vervolg gaan Isa en Ruben samenwonen. Een logische stap, maar de tortelduifjes ontdekken al snel dat de romantiek moet plaatsmaken voor de dagelijkse sleur. Tot overmaat van ramp ontmoet Isa ook nog eens een woest aantrekkelijke dierenarts (Hugo Blom), die zijn interesse voor zijn nieuwe collega niet onder stoelen of banken steekt!

Article continues after the ad

Seksspeeltjes

De eerste trailer van Zwaar Verliefd 2 biedt in ieder geval waar de fans op hopen: Jim Bakkum in zijn ondergoed, een charismatische dierenarts die zo lijkt weggelopen uit een doktersromannetje en ondeugende grappen over seksspeeltjes. Niets nieuws onder de zon, maar dat zullen de liefhebbers alleen maar als een aanbeveling zien. Het is tenslotte geen toeval dat het herkenbare eerste deel hoge ogen gooide in onze Top 25 van de beste Nederlandse romcoms ooit!

Zwaar Verliefd 2 draait vanaf 17 december in de bioscopen!