Gisteren plaatste de zwangere ex-realityster Samantha 'Barbie' de Jong een vrolijke foto op instagram: "heerlijk ff zonnebankje gepakt", schreef ze erbij. Haar volgers denken dat dit wel eens slecht kan zijn voor de baby, maar daar heeft Samantha absoluut geen boodschap aan. Ze haalt flink uit naar de bezorgde fans. 

Article continues after the ad

Blijkbaar kreeg Samantha bakken kritiek over zich heen, want in haar uitgebreide tekst laat ze fijntjes weten dat het echt geen kwaad kan om zwanger onder een zonnebank te gaan liggen. "Zwanger of niet, ten eerste bemoei jullie met je eigen zielige leventje", schrijft ze kwaad. "Punt 2, met een HANDDOEK op je buik kan het totaal geen kwaad!" Het is niet voor het eerst dat Samantha's babybuikje voor ophef zorgt...
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ah heerlijk ff zonnebankje gepakt nu boodschapjes doen en koken !! En ag... mensen.....zwanger of niet, ten eerste bemoei jullie met je eigen zielige leventje Punt2, met een HANDDOEK op je buik kan het totaal geen kwaad! Poento 3, voor alle BETER WETERZZZZZZ IK HEB LEKKER EEN GEZICHTSBRUINER gepakt....ik ben niet zoals andere zielige thuis zittende mensen die op hun dikke reet ploffen en niks ondernemen! Laat mij lekker met rust & de groeten! Ik ben nu echt een keer klaar mee dat gebemoei van andere!! ben NIEMAND nog maals NIEMAND iets verschuldigd! Ik doe in MIJN leven wat ik zelf wil bevalt jullie dit niet ? kijk lekker NIET op mijn insta!!! 👌

Een bericht gedeeld door Samantha & Maron Hill (@samantha_de_jong29) op


Samantha de Jong vs. Insta-volgers

Volgens 'Barbie' moeten haar bezorgde volgers zich niet te veel met haar leven bemoeien. "Laat mij lekker met rust", adviseert ze hen. "Ik ben niet zoals andere zielige thuis zittende mensen die op hun dikke reet ploffen en niks ondernemen!" Samantha benadrukt dat ze aan niemand verantwoording hoeft af te leggen. "Ik doe in MIJN leven wat ik zelf wil. Bevalt jullie dit niet? kijk lekker NIET op mijn insta!"


Zwanger

Nadat Samantha en vriend Maron Hill bekendmaakten dat ze een kleine verwachten, regent het kritiek. Het ging zelfs zó ver, dat ex-vriendje Rolf Tangel het voor zijn oude vlam opnam. "Ik heb met eigen ogen mogen meemaken wat een top-mama Samantha is", schreef Rolf in zijn steunbetuiging.