Maxime Meiland

Nu Chateau Meiland even met zomerstop is vragen fans van het programma zich af hoe het is met de zwangere Maxime. Op Instagram beantwoordde de realityster een paar prangende vragen over haar zwangerschap. “Eigenlijk sta je op dat moment met één been in het graf!”

Op Instagram besloot Maxime vragen van kijkers te beantwoorden. Ze bracht fans van Chateau Meiland helemaal up-to-date!

Article continues after the ad

Op de vraag of ze geniet van haar zwangerschap antwoordde ze niet onverdeeld positief. “Ik geniet natuurlijk wel van m’n zwangerschap, maar ik vind het ook een hele uitdaging. Ik heb bijvoorbeeld last van m’n bekken en straks die hele bevalling: eigenslijk sta je gewoon met één been in je graf op dat moment.”

Tot slot vroeg iemand of Maxime op dit moment aan de lip-fillers zit. Echt een leuke vraag om te stellen aan een zwangere vrouw! “Ik krijg deze vraag heel erg vaak en ik word er echt moe van. Ik ben gewoon heel erg aangekomen door de zwangerschap, wat normaal is. M’n gezicht is gewoon heel erg ontploft, dus m’n lippen ook.” Hoewel Maxime op jonge leeftijd een neuscorrectie liet uitvoeren heeft ze verder heel weinig met injecties.

Volgens Maxime hebben Leroy en zij al een naam bedacht voor hun dochtertje, dat eind september geboren wordt. “Ik moest in het begin heel erg wennen. We vonden het ook wel moeilijk, een meisjesnaam bedenken. Het moet natuurlijk ook een beetje bij Clairtje passen, maar we zijn er helemaal uit!”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Chateau Meiland keert terug!

Op 30 augustus begint het nieuwe seizoen van Chateau Meiland op SBS6. De familie verhuist van Hengelo naar Noordwijk en Maxime en Leroy bereiden zich voor op de komst van de kleine spruit. En... zal de treuzelende Leroy Maxime eindelijk ten huwelijk vragen, of niet?