Samantha de Jong Barbie

Samantha de Jong staat erom bekend dat ze af en toe snoeihard uithaalt naar mensen die het bloed onder haar nagels vandaan halen. Nu is het wéér raak: een "droeftoeter" doet zich op Instagram voor als Barbie zelf en daar kan ze écht niet tegen. 

Article continues after the ad

Waar gaat deze ophef over? Nou, een of andere nepperd plaatst onder een andere naam foto's van Barbie en haar kinderen. "Helaas zullen er altijd droeftoeters blijven bestaan die het blijkbaar leuk vinden zich als mij voor te doen", schrijft Nederlands bekendste ex-realityster bij een screenshot van het nep-account.


Samantha de Jong op Instagram

Barbie roept al haar échte volgers op om dit fake account te verbannen door 'm massaal op te geven als spam. "Bedankt alvast."


Barbie is zwanger

Samantha domineert momenteel zowat alle Nederlandse nieuwsmedia nu bekend is dat ze zwanger is van huidig vriendje Maron Hill. Vorige week onthulde ze het grote nieuws, alleen gaat dit niet gepaard met alleen maar blije reacties. Zo is ex-man Michael, ook bekend van de vroegere realityshows, not amused. Hij vindt Barbie's situatie nog niet stabiel genoeg. Ook kreeg hij helemaal niets te horen over haar zwangerschap - terwijl ze samen toch twee kids (Angelina en Milano) hebben. 


Ongeplande zwangerschap

"Ik wist meteen: dit kindje wil ik houden", zo gaf Samantha zelf aan in een interview. "Ik slik trouw mijn anticonceptie. Maar die heeft kennelijk niet gewerkt. Dat is eerder ook al gebeurd.” Lees hier meer over Barbie en haar ongeplande zwangerschap