Het Jachtseizoen StukTV

Een figurant van Het Jachtseizoen is zwaargewond geraakt. De persoon is van de ophaalbrug van de Teso Veerhaven in Den Helder gevallen.

Persoon zwaargewond na val

Een figurant is zwaargewond geraakt na een val van de ophaalbrug van de Teso Veerhaven in Den Helder. Het ongeluk vond plaats rondom de opnames van het programma Het Jachtseizoen. De figurant is van een hoogte van ongeveer vier meter gevallen en daarbij ernstig gewond geraakt. De persoon is met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.

Figurant bij Martin Garrix-aflevering

StukTV-oprichter Giel de Winter laat RTL Boulevard weten dat het om een figurant in de aflevering met Martin Garrix gaat: "We hebben begrepen dat er op de dag van de opnames van Het Jachtseizoen voor StukTV met Martin Garrix, buiten de opnames om, een ongeluk heeft plaatsgevonden, waarbij één van de figuranten ernstig gewond is geraakt.

Article continues after the ad

Het Jachtseizoen op tv

In Het Jachtseizoen maakt Giel samen met Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns jacht op ‘voortvluchtige’ BN’ers. Het programma is dit jaar voor het eerst op SBS te zien. We zagen in die afleveringen bijvoorbeeld Katja Schuurman en Babette van Veen, en Britt Dekker en Simon Keizer voorbij komen. De opnames in Den Helder waren echter voor uitzendingen die exclusief voor het YouTube-kanaal van StukTV werden gemaakt, aldus de woordvoerder (via ANP).