Bridget Maasland

Door de voorgenomen fusie tussen RTL en Talpa hangt er een soort tikkende tijdbom boven de hoofden van BN'ers: je weet niet wannéér het gebeurt, maar op een gegeven moment - ervan uitgaande dat de fusie doorgaat - gaan er presenteerbaantjes sneuvelen. Volgens mediadeskundige Mark Koster is Bridget Maasland zo'n presentatrice die moet 'uitkijken'.

Article continues after the ad

Dat zegt hij in de nieuwe editie van Veronica Superguide, waarin ook John de Mols voormalige rechterhand Patrick Scholtze en Olcay Gulsen aan het woord komen. 

'Bridget moet uitkijken'

Volgens Mark zit Bridget in de gevarenzone. Als ze verder wil kijken dan haar huidige rol als RTL Boulevard-gezicht, dan zal zij volgens hem uit haar comfortzone moeten stappen. “Voor Bridget moet altijd wat verzonnen worden. Zij is geen tv-maker, maar presentatrice. Bridget moet uitkijken dat ze niet blijft wachten op een ideetje of een format.

Op de schopstoel

Net als Angela de Jong, die eerder al haar fusie-voorspellingen deed, denkt ook Mark Koster dat Lieke van Lexmond niet bepaald een... florissante tv-toekomst tegemoet gaat. “Zij is hartstikke goed getrouwd met die vastgoedjongen, Bas van Veggel, dus ik denk niet dat zij het erg vindt om van tv te
verdwijnen.
” Hoe denkt Lieke daar zelf over?

Lieke van Lexmond reageert

Ze maakt zich niet zo druk, blijkt wanneer Veronica Superguide haar om een reactie vraagt. “Ik ben momenteel met The Voice Senior bezig, dat is ontzettend leuk. Ik focus me op mijn eigen werk. Daarnaast ben ik erg druk met Moon Sisters (het platform dat ze met haar zus runt over ‘de kracht van de maan’ – red.), dus mijn dagen zijn goed gevuld.

Meer over deze aardbeving in tv-land lees je in de nieuwe Veronica Superguide, die vanaf vandaag in de winkels ligt.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.