Glee-actrice Naya Rivera

Het gaat goed met Josey, het zoontje van de overleden Naya Rivera. De Glee-actrice verdronk bijna een jaar geleden tijdens een boottocht met haar zoontje.

Josey overleefde het incident doordat Naya al haar energie gebruikte om hem te redden. Inmiddels gaat het beter met hem. Dat vertelde George Rivera, de vader van Naya, aan Entertainment Tonight. “Naya’s ex-man en mijn andere dochter doen het geweldig. Zij vormen samen echt een team voor Josey, om hem een zo normaal mogelijk leven te bieden.

Gesprekken over Naya

Ze praten niet iedere dag met Josey over zijn moeder, maar er worden wel gesprekken gevoerd. “Als Josey vragen over haar heeft, dan beantwoorden we die. Uiteraard in een taal die begrijpelijk is voor een vijfjarige, we voeren geen diepe gesprekken met hem. Maar hij doet het goed na het trauma dat hem is overkomen.

Article continues after the ad

Slecht voorgevoel

Ook had George, die woedend was op Glee-producenten, een slecht voorgevoel over die ochtend. "Ze vertelde me via Facetime dat het bootje geen anker had, wat me zorgen baarde. Ik drukte haar dan ook op het hart om niet uit de boot te springen, omdat je boot dan zeker afdrijft. Helaas kreeg ik gelijk.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.