De oudste zoon van Paul de Leeuw is aangereden. In zijn column in het AD schrijft de presentator dat zijn vijftienjarige zoon op een rotonde in Huizen werd geschept door een auto met daarin twee dames die op weg waren naar een concert in Spakenburg.

Article continues after the ad

Column

De oudste zoon van Paul de Leeuw is aangereden. In zijn column in het AD schrijft Paul dat zijn vijftienjarige zoon op een rotonde in Huizen werd geschept door een auto met daarin twee dames die op weg waren naar een concert in Spakenburg. 

Voorrangsfout

Paul trad die avond op in Middelburg en werd na de voorstelling gebeld door zijn man Stephan. “Hij kreeg geen voorrang, kwam op de motorkap terecht en is vijftien meter meegereden. Daarna is hij eraf gevallen. Het gebeurde op een van de twee rotondes in Huizen waar fietsers voorrang hebben, maar dat vaak niet krijgen”, schrijft Paul.

De scholier hield er gelukkig alleen schaafwonden en pijnlijke ribben aan over.

Wegpiraat

Annie de Rooij, dat gekke familielid van De Leeuw, heeft ook weinig goede ervaringen in het verkeer. Zij had dat echter te danken aan haar eigen bizarre gedrag en onoplettendheid. Bekijk het lollige fragment uit de oude doos: