Lavezzi en Nathan Rutjes

De 7-jarige Lavezzi Rutjes, het zoontje van cultheld Nathan Rutjes, presenteert vanaf zondag zijn eigen Wie is de Mol?-napraatprogramma voor AVROTROS!

Article continues after the ad

Lavezzi, die net als zijn vader een iconisch matje rockt, is een groot WIDM-fan. Dit mini-Mollootje gaat in Mollenstreken de nieuwe kandidaten van het jubileumseizoen onder een vergrootglas leggen en bespreekt theorieën. De show is elke zondagavond te zien op YouTube en NPO Zapp, zo maakt AVROTROS bekend.


Nathan en WIDM

Uiteraard heeft WIDM voor Lavezzi een extra speciale lading. Zijn vader Nathan deed vorig seizoen met heel veel succes mee. Hopelijk duikt papa ook nog even op in de show van zijn zoon!


WIDM jubileumseizoen

Komende zaterdag barst het superspeciale Wie is de Mol?-jubileumseizoen los. Er doen alleen maar oud-deelnemers mee. Dat weten we zeker. Wie dat precies zijn? Dat weten we dan weer niet zeker. Natuurlijk deden we wel een poging om het grote mysterie te ontrafelen: volgens ons doen deze BN'ers meeMollenstreken van Lavezzi is overigens niet het enige WIDM-napraatprogramma. Ook Moltalk, direct na de reguliere uitzending op NPO 3 te zien, keert dit seizoen weer terug.

Wie is de Mol? is elke zaterdag rond 20:30 uur te zien op NPO 1!