Oké, de zondagavonden zijn met een nieuwe werkweek voor de deur misschien niet de allervrolijkste avonden van de week, maar daar probeert RTL 4 vanaf het nieuwe jaar iets aan te doen. Ze bombarderen het namelijk tot serieavond. En dan ook nog eens allemaal van eigen bodem.

Article continues after the ad

Moordvrouw

Om 20:00 uur trapt de zender af met het zevende serie van de politieserie Moordvrouw, met Wendy van Dijk en Thijs Römer in de hoofdrollen. Er is nog niet bijster veel over de nieuwe reeks bekend, maar op de set leek het wel een feestje te zijn.

Soof, Een Nieuw Begin

De serie Soof, Een Nieuw Begin, die vanaf deze week op Videoland te zien is, beleeft de première op televisie tijdens de serieavond van RTL 4. Elke zondag om 21:00 uur. In dit vervolg op de bioscoopfilms Soof en Soof 2 zien we hoe het Stof en haar gezin vergaat na de scheiding van haar man. 

CMC

Het sluitstuk van de serieavond op 4 is het tweede seizoen van CMC (Centraal Medisch Centrum) om 22:00 uur. Daarin gaan we zien hoe het nieuwbakken ziekenhuisdirectrice Cleo de Waard (Ricky Koole) vergaat nadat ze grootschalige corruptie binnen het ziekenhuis ontdekte. Ook Lieke van Lexmond, Renée Soutendijk, Susan Visser, Victor Löw en Victoria Koblenko zijn in CMC te zien.

Vanaf zondagavond 21 januari 2018 heb je de mogelijkheid het weekend dus een met een ouderwets avondje seriehangen op televisie te eindigen.