Zondag met Lubach wist vorig seizoen miljoenen kijkers te trekken op tv en op YouTube. Volgende maand neemt Arjen Lubach weer plaats achter de desk om het nieuws op de hak te nemen!

Article continues after the ad

Eigenzinnig

Zondag met Lubach is het Nederlandse antwoord op The Daily Show, een satirisch programma in de vorm van een actualiteitenrubriek. Iedere week neemt presentator Arjen Lubach op scherpe, eigenzinnige en altijd komische wijze het nieuws van de week door. Aangezien de komkommertijd binnenkort afloopt, kondigde Lubach via Twitter aan dat het populaire VPRO-programma volgende maand weer terugkeert op televisie!

Stoomcursus

Het afgelopen seizoen van Zondag met Lubach was niets minder dan een hit: gemiddeld keken een miljoen mensen naar de satirische show op televisie en de losse items werden nog eens door miljoenen mensen gezien op YouTube. De video waarin Donald Trump een stoomcursus Nederlandse cultuur krijgt ging zelfs de hele wereld over en staat inmiddels op ruim 10,5 miljoen views. De verwachtingen zijn dus hooggespannen voor het nieuwe seizoen!