Fotograaf
David Cenzer
Zondag met Lubach, 2021

Er ging een schok door Nederland toen Arjen Lubach in zijn boek onthulde dat hij zou stoppen met Zondag met Lubach. Gelukkig is het nog lang niet zover, want het VPRO-programma komt volgend jaar gewoon met nog een reeks! 

Article continues after the ad

Dat maakte de redactie tot grote opluchting van vele fans vandaag bekend!

Amerikaanse verkiezingen

We zeggen écht niet dat we het coronavirus dankbaar zijn, maar deze verlenging komt ook niet zomaar uit de lucht vallen. Arjen Lubach zou namelijk begin volgend jaar starten met een heuse theatertournee, maar die wordt nog even uitgesteld vanwege het virus. Dat geeft hem ten tijde van de Amerikaanse verkiezingen dus mooi de gelegenheid om nog een reeks te maken!

Meer satire op tv

Arjen Lubach wilde stoppen met Zondag met Lubach op het hoogtepunt en dat leken sommige mensen best prima te vinden. Toch betekent de stop niet het einde van satire op tv. "Ik denk dat ik namens het hele team spreek als ik zeg dat we trots zijn op het succes van Zondag met Lubach, maar we willen onszelf ook blijven vernieuwen. Daarom stopt ZML, maar ik denk al wel hard na over een nieuw programma", aldus de presentator. Zijn cv zo bekijkend, hebben we alle vertrouwen in een goede afloop.

De nieuwe reeks Zondag met Lubach is in het voorjaar van 2021 te zien.