Begin volgend jaar gaat Serenity in première. En de eerste trailer belooft alvast een broeierige thriller vol moord, verraad en dubbelspel!

Doelwit

Baker Dill is de kapitein van een bootje waarmee hij vistripjes organiseert voor toeristen. Aan zijn zorgeloze leven komt een einde wanneer zijn ex-vrouw Karen plotseling op zijn stoep staat. Zij wordt mishandeld door haar nieuwe echtgenoot en ook hun jonge zoon is niet veilig voor de woedeaanvallen van zijn stiefvader. Samen bedenken ze een plan om hun doelwit tijdens een vistripje te vermoorden. Maar Baker komt er al snel achter dat er een groot verschil zit tussen een plan bedenken en een plan uitvoeren…

Article continues after the ad

 

Oscarwinnaars

Aan talent voor en achter de schermen ontbreekt het niet bij Serenity. De hoofdrollen zijn namelijk voor niemand minder dan Oscarwinnaars Matthew McConaughey (True Detective) en Anne Hathaway (Ocean’s Eight). De regie is in handen van Steven Knight. Hij stond als bedenker aan de wieg van de hitserie Peaky Blinders. Tel daar de bijrollen van Djimon Hounsou (Gladiator), Jeremy Strong (redactiefavoriet Succession) en Diane Lane (House of Cards) bij op, en dan kan Serenity zomaar een tropische thrillerverrassing zijn deze winter!

Serenity draait vanaf 24 januari in de bioscopen.