Fotograaf
Jaap Vrenegoor / RTL
Billy, Richard, GTST

Het 31ste seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden nadert zijn ontknoping, maar fans hoeven niet bang te zijn voor het gevreesde zwarte gat. Hun favoriete soapserie komt namelijk deze zomer met een eigen podcast.

Article continues after the ad

Dat nieuws maakte RTL vanmiddag bekend in een persbericht!

Geen zomer zonder GTST

De aangekondigde podcast heeft wat weg van het GTST napraatprogramma van vorig jaar, alleen nu slechts in audio. "Acteurs delen hun ervaringen, schrijvers komen aan het woord en geen backstage geheim blijft onbesproken", licht RTL alvast een tipje van de sluier op. "Iedere week schuiven een castlid én een maker van GTST aan om elkaar het hemd van het lijf te vragen over alles wat met Meerdijk te maken heeft." 

Cliffhanger in de Buurtsuper

De eerste aflevering volgt op 9 juli, één dag na de spannende cliffhanger. En over dat laatste gesproken, daar worden ook steeds meer details over bekend. Naast de feiten die we al wisten over de clash tussen Billy vs. Richard en de liefdevolle hereniging tussen Demi en haar zoontje, lijkt ook de Buurtsuper van Ilyas en Marwan niet veilig. RTL verklapt namelijk dat "een uit de hand gelopen wraakactie zorgt voor een dramatische afloop." Wie weet betekent dit wel het einde voor Ilyas, Marwan of Jojo...

Hunk alert!

Gelukkig hebben we één zekerheid, en dat is dat Meerdijk weer een soaphunk rijker is. Acteur Kiefer Zwart kruipt namelijk kort voor de cliffhanger in de huid van de nieuwe 'McDreamy' huisarts Ronan die de boel nog even flink opschudt. Lees er hier meer over! 

Goede Tijden, Slechte Tijden is nog tot 8 juli van maandag t/m donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.