De cast van Goede Tijden, Slechte Tijden

Het 30ste seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden eindigde vanavond met een (geïmproviseerde) cliffhanger, dus we moeten nog een hele zomer wachten op de ontknoping. Om het gemis aan GTST te verzachten, komt er deze zomer een… talkshow met bekende gezichten uit de serie!

Goede Tijden, Zomer Tijden is een talkshow waarin GTST-acteurs hun personages goed onder de loep nemen. Froukje de Both praat met ze over de hoogte- én dieptepunten van hun personages. Daarnaast vertellen ze al iets over wat er volgend seizoen op stapel staat.

Vorige zomer werden er beroemde én beruchte fragmenten uit de soapserie uitgezonden, maar omdat de kijkcijfers nogal tegenvielen werd het 30ste seizoen eerder gestart. Nu de kijkcijfers van Goede Tijden, Slechte Tijden weer in de lift zitten is de talkshow best een aardig idee!

Article continues after the ad

Goede Tijden, Zomer Tijden begint op 5 juni en is te zien op de site van RTL Boulevard, GTST.nl en Videoland. Iedere vrijdag schuift er één iemand uit de huidige cast aan, samen met een oud-acteur uit Goede Tijden, Slechte Tijden.

Tot nu toe is bekend dat Marly van der Velden, Fajah Lourens, Ferry Doedens, Inge Ipenburg, Dorian Bindels en Jimmy Geduld aanschuiven: binnenkort komen daar waarschijnlijk nog wat namen bij. Als je wilt weten hoe de cast van GTST er in hun jonge jaren uitzag, check je dat hier!

Goede Tijden, Slechte Tijden

Naast de talkshow verschijnen er vanaf 8 juni seizoenssamenvattingen op GTST.nl. Elke maandag, woensdag en vrijdag kun je een nieuw deel verwachten. Het 31ste seizoen van GTST begint op 31 augustus weer: dan ontdekken we pas hoe het afloopt met Valentijn en Amelie!

Wat we wél weten is dat Goede Tijden, Slechte Tijden de eerste periode maar vier dagen in de week te zien is: van maandag tot en met donderdag.

Foto: RTL