De laatste aflevering van het GTST-seizoen wordt ‘waanzinnig spectaculair’. Dat zei acteur Everon Jackson Hooi gisteren, tijdens een livechat met GTST-fans. Volgens Bing is de finale de duurste cliffhanger ooit!

Article continues after the ad

Everon gaf gisteren een vermakelijke Facebook-sessie, met zijn collega Max Willems (Q Bouwhuis). Daarin verklapte hij dat de zomercliffhanger, die op vrijdag 6 juli wordt uitgezonden, ronduit spectaculair wordt! Daarmee was de kous af: Everon en Max willen de gebeurtenis natuurlijk niet spoilen.

Dat gebeurde wel een klein beetje: volgens de acteurs is de cliffhanger een tijdje geleden al opgenomen. Het viel kijkers op dat Everon ineens een langere baard heeft. Hij kon niet vertellen waarom, dus waarschijnlijk heeft het iets met zijn personage Bing te maken.

Het duo verklapte verder dat Goede Tijden Slechte Tijden een eigen boot zal hebben op de Canal Pride 2018. Op 4 augustus varen Everon Jackson Hooi en een paar collega’s gezellig mee door de Amsterdamse grachten. Everon teasede zelfs dat ze een optreden zullen geven!

Het Mysterie Maes

Mogelijk draait de afsluiter om de moord op de gehate ziekenhuisdirecteur Jan Maes (Harpert Michielsen). Zowat iedereen in Meerdijk had een vurige hekel aan deze gluiperd, waardoor de lijst verdachten eindeloos lang was. De serie heeft het mysterie lang weten te rekken (volgens sommige fans té lang), maar de misdaad lijkt nu de ontknoping te naderen.

Everon Jackson Hooi beloofde tijdens de chat te verklappen wie de linkmiechel Jan Maes heeft vermoord, maar geeft uiteindelijk niet thuis! Met de terugkeer van Lana, die getuige was van het misdrijf, zou het best kunnen dat er binnenkort weer wat schot in die zaak komt!