De hypemachine rondom Overlord is nog niet echt op stoom gekomen. Maar de nieuwste trailer en de eerste recensies kunnen daar zomaar verandering in brengen!

Article continues after the ad

Deze zomer verscheen de eerste trailer voor Overlord online. Maar ondanks de betrokkenheid van de mediagenieke producer J.J. Abrams (Star Wars: The Force Awakens), heeft de film nog niet echt de wind in de zeilen. Dit weekend verscheen er echter een nieuwe trailer op internet. Hierin worden bloederige zombiekills en explosieve oorlogsactie afgewisseld met ronkende citaten van enthousiaste filmcritici. Tel daar de Rotten Tomatoes-score van 93% bij op en we krijgen best wel zin in Overlord!

Experimenten

Aan het verhaal, geschreven door The Hunger Games-scenarist Billy Ray, zal het niet liggen. Hierin proberen geallieerde soldaten aan de vooravond van D-day een strategisch gelegen kerk in handen te krijgen. Maar diep onder de kerk stuit het peloton op een geheim laboratorium dat het decor vormde voor Frankenstein-achtige onderzoeken. En het duurt niet lang voordat de soldaten oog in oog staan met de perverse proefkonijnen van deze experimenten!

Overlord draait vanaf 8 november in de bioscopen.