We weten hoe de personages er uit gaan zien voor Zombieland 2 die op 2 oktober 2019 uit komt. Er is voor de #10YearChallenge een posterkopie gemaakt van de beroemde poster uit 2009. Met de cast van nu. Tof!

Article continues after the ad

Succes verzekerd

Zombieland was in 2009 een rare eend in de bijt. Vooral vampierfilms deden het goed en van hitseries als The Walking Dead had nog nooit iemand gehoord. Geen Zombiewalks, en voor horrorfilmavondjes in de bioscoop kon je rekenen op alleen maar hardcore fans in de zaal. Maar Zombieland 2 belooft een succes te worden, net als deel 1. Hij heet overigens Zombieland 2: Double Tap. Wel even volledig zijn natuurlijk.

 

Dus dit is hoe Wichita, Tallahassee, Columbus en Little Rock er uit gaan zien. En nee, dit is geen eenmalig fotomomentje, de serie is in vergevorderde staat van ontbinding. Inmiddels is ook bekend dat Rosario Dawson (Daredevil, Luke Cage) gecast is en Zoey Deutch (The Disaster Artist) ook. Of Bill Murray ook meedoet? Dat weten een heleboel online nieuwssites niet maar wij weten het wel: ja, ook Bill Murray komt terug in Zombieland 2: Double Tap. De fans zijn in ieder geval nu al enthousiast. Kijk hier even de trailer van deel 1, om alvast in de stemming te komen.