Na het stopzetten van verschillende series, zijn Marvel-fans wel even toe aan goed nieuws. Dat verschijnt in de onthulling dat het tweede seizoen van The Punisher in de loop van januari in première gaat!

Bloedbad

Daredevil, Luke Cage en Iron Fist namen het in hun eigen series op tegen de gevaarlijkste superschurken van New York. Maar dit trio bleek geen match voor hun dodelijkste opponent: de programmabonzen van Netflix. Dit najaar werd de ene na de andere Marvel-serie beëindigd door de streaming-gigant, tot grote teleurstelling van de fans. Maar één man staat na het bloedbad nog recht overeind. The Punisher, wie anders?

Article continues after the ad

 

Teaser

Vandaag verscheen een eerste teaser online waarin Jon Bernthal (The Walking Dead) opnieuw in de huid kruipt van de titelheld. Veel meer dan een auto starten doet hij niet, maar belangrijker is dat het jachtseizoen met deze korte teaser geopend is. Een exacte releasedatum is er helaas nog niet, maar dit fragment is de hekkensluiter van een Netflix-aankondiging met de veelzeggende titel ‘New to Netflix US: January’. De originele video is vanwege landenrestricties niet buiten Amerika te zien, maar bovenstaande clip in combinatie met onderstaande tweet is voor ons genoeg om aan te nemen dat de terugkeer van de antiheld niet lang meer op zich laat wachten!