Mark-Paul Gosselaar in reboot Saved by the Bell

Vorig jaar werd bekend dat er druk gewerkt aan een reboot van Saved by the Bell. En natuurlijk zou het feest niet compleet zijn zonder Mark Paul-Gosselaar. Deze acteur deed als Zack Morris menig tienerhart sneller deed kloppen in de 90s. Opvallend genoeg duurde het akelig lang voordat Gosselaar werd benaderd voor een rol in deze reboot. Maar gelukkig is hij er gewoon bij. Op Instagram gaf dit voormalige tieneridool alvast een blik achter de schermen van Saved by the Bell 2.0!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

One of these blondes is going be Zack Morris. #sbtb #reboot

Een bericht gedeeld door Mark-Paul Gosselaar (@mpgosselaar) op


Gouverneur

Een van deze blondjes is straks Zack Morris”, grapt Gosselaar op Instagram bij een foto met zijn styliste. Ondanks dat een blonde coupe hem nog steeds prima staat, is het natuurlijk niet helemaal meer de Zack van vroeger. In de reboot van Saved by the Bell heeft dit charmante relschoppertje het namelijk inmiddels geschopt tot de gouverneur van Californië !

Doorstart

Gosselaar is trouwens niet de enige oude bekende die we terugzien in dit late vervolg. Ook Elizabeth Berkley (Jessie) en Mario Lopez (A.C. Slater) keren terug in de schoolbanken. Helaas is nog niet bekend wanneer deze doorstart van Saved by the Bell te zien zal zijn.

Article continues after the ad

Lees hier hoe het nu is de cast van Saved by the Bell!