De opnames van de nieuwe Terminator-film zijn in volle gang. Vandaag verschenen de eerste foto’s online van Linda Hamilton in de rol van Sarah Connor!

Article continues after the ad

Onsterfelijk

Vorig jaar werd bekend dat Linda Hamilton had getekend voor een rol in de nieuwe Terminator-film van Tim Miller (Deadpool). Hamilton maakte zich onsterfelijk in de eerste twee delen in de reeks in de rol van Sarah Connor. Na haar vertrek ging het snel bergafwaarts met de Terminator-films. Maar bijna dertig jaar later keert de actrice terug naar de reeks… en afgaande op haar eerste setfoto’s is het alsof ze nooit is weggeweest!

Skynet

Linda Hamilton ziet er in de iconische rol nog net zo kick-ass uit als vroeger. Dat is maar goed ook, want Sarah Connor moet het in het volgende hoofdstuk opnemen tegen een nieuwe Terminator. Deze moordrobot wordt gespeeld door Gabriel Luna (True Detective). Overigens is Hamilton niet de enige oude bekende die haar opwachting maakt in het nieuwe deel. Ook Arnold Schwarzenegger keert terug naar het Skynet-universum. Maar er is nog weinig te bekend over de plot om in te schatten of hij vijand is of bondgenoot...

Terminator 6 draait vanaf 21 november 2019 in de bioscopen!