Linda de Mol

Talpa-queen Linda de Mol zorgt weer voor een spraakmakende cover van haar lijfblad LINDA. Ze onderging een flinke metamorfose. Klaar voor Linda de Mol als man?

Article continues after the ad

Linda als Kardashian zijn we nog niet vergeten en ook die taboe-doorbrekende #bodypositivity-bikinifoto ligt nog vers in het geheugen. Nu pakt de presentatrice dus weer uit en wel met een gender-switch! Alles voor de nieuwe editie van LINDA die volledig om 'de man' draait.

'Mix van Beckham en Winston'

De mannelijke Mol zit vol zelfvertrouwen. "Misschien lijd ik ineens aan mannelijke zelfoverschatting, maar ik vind mezelf een kruising tussen David Beckham en Winston Gerschtanowitz, met een vleugje Gijs Naber", vindt Linda (via Story).

 

'WTF mam'

De transformatie is blijkbaar zó goed gelukt, dat zelfs haar eigen kinderen niet meteen wisten dat ze hier naar hun moeder zaten te kijken. "WTF mam, nu zie ik het pas, ben jij dat? Bizar!", kreeg ze van een van de kids te horen. Nu is het ook weer niet zo dat Linda dit van te voren allemaal had ingecalculeerd hoor. "Ik had zelf eerlijk gezegd ook helemaal niet verwacht dat ik zo makkelijk tot man te transformeren zou zijn. Pruik opzetten, baardje opplakken, wit overhemd aan, beetje stoer kijken en hoppa: ik ben een vent!"

Overigens gingen nog meer BN'ers zich voor deze LINDA verdiepen in de man: