Frans en Mariska Bauer, zoons

De vier zoons van Mariska en Frans Bauer groeiden op met de camera's in en om hun huis, maar inmiddels zijn die 'kleine' jongetjes echt niet zo klein meer. Dat blijkt wel uit de lieve foto die moeder Maris vanmorgen op Instagram plaatste.

Article continues after the ad

"Na een gek schooljaar en het afsluiten van de basisschool is voor de jongens de zomervakantie nu echt begonnen #fijnevakantieallemaal", schrijft Mariska bij een prachtig familiekiekje, waarop duidelijk te zien is dat de tijd niet heeft stilgestaan. Bekijk 'm hieronder!


Indrukwekkend

De foto van de opgegroeide mannen Christiaan, Jan, Frans Bauer Jr en Lucas (van links naar rechts) maakt in ieder geval meer indruk dan de foto van Frans' onderkin van laatst"Wat een mooie foto en zulke verschillende jongens. Prachtig om te zien", schrijft iemand onder het kiekje. "Mooie jongens, fijn vakantie allemaal", vult een andere volger aan. Frans en Mariska moeten - zoals ze eerder deze week al via Instagram lieten weten - net als Bridget Maasland en Jan Smit officieel afscheid nemen van de basisschool van hun kinderen. Hun zoon Lucas mag zich namelijk opmaken voor de middelbare school, maar het is nu eerst tijd voor vakantie! 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onze Lucas gaat naar het voortgezet onderwijs. Weer een grote stap in ons leven. Super trots ❤️❤️

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer) op