Ludo Sanders, Erik de Vogel, GTST

Erik de Vogel speelt al flink wat jaren de gevaarlijke familieman Ludo Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden. Fans zien hem op de beeldbuis vaak perfect gladgeschoren, maar daar is nu weinig meer van te zien.

Article continues after the ad

Het zou dus zomaar eens kunnen dat Ludo Sanders binnenkort met een flinke baard het leven van de Meerdijkers onveilig maakt. Tja, de coronacrisis (en de daarbij komende stop van GTST) moet ergens terug te zien zijn.

Picture Perfect

Benieuwd hoe Erik de Vogel er met een baard uitziet? Zojuist verscheen er op Instagram een foto van de acteur inclusief volle baard. En heel eerlijk? Hij kan het prima hebben. Alleen vragen wij ons af wat zijn vrouw 'on' en 'off' screen Caroline de Bruijn ervan vindt. Die zoenen zullen nu namelijk wel wat prikken, zo vermoeden we.

Ferry Doedens

Wie nu ook wel een baard kan laten groeien, is collega Ferry Doedens. Gisteren konden we melden dat de acteur voorlopig op non-actief is gesteld, omdat hij 'acht weken lang iedereen heeft geknuffeld'. Dat ging er bij de makers niet in en daarom moet Ferry nu noodgedwongen minimaal twee weken in quarantaine. Tja, wie niet wil luisteren... De acteur zelf was er allesbehalve blij mee.