De Familie Claus, Netflix

Sommige mensen moeten er voorlopig nog niet aan denken, maar het duurt niet lang meer voor we weer massaal de kerstfilms aanzetten. Gelukkig speelt Netflix daar slim op in. 

Article continues after the ad

De streamingdienst krijgt namelijk exclusief de rechten van de Nederlands-Vlaamse kerstfilm De Familie Claus.


Mysterieuze sneeuwbol

In deze film is er van 'de mooiste tijd van het jaar' geen sprake. Jules Claus (Mo Bakker) ziet het zo kort na het overlijden van zijn vader helemaal niet zitten om gezellig te moeten doen met de kerstdagen. Maar als hij op een dag een mysterieuze sneeuwbol vindt, brengt hem dat onverwacht op de verste en mooiste uithoeken van de wereld. En dan ontdekt hij dat zijn opa (Jan Decleir) de enige echte Kerstman is.

Opnames in Brugge

Naast Mo en Jan zijn er onder andere rollen weggelegd voor Bracha van Doesburgh, Renée Soutendijk, Eva van der Gucht, Josje Huisman en (Insta-babe) Carly Wijs. Zij waren deze zomer in Brugge voor de opnames. Hoe er met die warme temperaturen voor gezorgd is dat het net winter leek op de set, zie je in de meest rechtse foto hieronder.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Korte zomer gehad dit jaar 😛Opnames voor de Familie Claus @dingiemedia

Een bericht gedeeld door Pommelien Thijs (@pommelienthijs) op


De Familie Claus is vanaf december te zien op Netflix! Nog meer kerstinspiratie nodig? Dit vonden wij afgelopen jaar de beste kerstfilms.