Home Alone bij VUE

Er kan natuurlijk geen decembermaand voorbijgaan zonder dat je ook maar één keer naar Home Alone hebt gekeken. Heb je zin om dit te combineren met een uitje naar de bioscoop? Dan heb je geluk! Vue Cinemas draait de film namelijk momenteel in de bioscoop.

Article continues after the ad

"Het wordt een nostalgische kerst bij Vue, want we halen Kevin, Marv en Harry terug op het witte doek", schrijft de bioscoopketen op hun Instagrampagina. "Geniet vanaf deze week van je favoriete kerstfilm Home Alone."

 

Ticketverkoop is gestart

Home Alone is de afgelopen dertig jaar uitgegroeid tot een ware klassieker die je iedere kerst wel weer eens op moet zetten. Wie dit jaar eens in de bioscoop van de avonturen van de achtjarige en eenzame Kevin wil genieten, moet direct naar de website toe. De ticketverkoop is namelijk gestart! Bekijk hier maar snel waar en wanneer het jou uitkomt.

Plannen voor remake

Vorig jaar was er nog sprake van een heuse remake van de populaire film, maar het enthousiasme hiervoor lijkt nog ver te zoeken. "Als je het mij vraagt, is het gewoon zonde van de tijd", vertelde Chris Columbus onlangs nog in een uitgebreid interview met Insider. "Ik geloof er heilig in dat je geen remakes moet maken van tijdloze films als Home Alone." En daar waren fans het mee eens! De vraag is alleen of de makers van de remake zich daar ook maar iets van aantrekken. Dat moeten we afwachten.