De Muis uit The Masked Singer 2020 Mariska Bauer

We vertelden jullie al dat Mariska Bauer schuilging achter het muizenmakser in The Masked Singer. Een zeer verrassende onthulling, ook voor Frans en de kinderen! De grote vraag is natuurlijk hoe Mariska haar deelname zo goed geheim heeft gehouden!

Mariska Bauer houdt familie voor de gek

Mariska Bauer deed vrijdagavond haar muizenmasker af in The Masked Singer. De jury, de kijkers én haar familie hadden allemaal helemaal niets in de gaten gehad! De oud-realityster houdt haar man natuurlijk wel vaker voor de gek, maar dit zag helemaal niemand in huize Bauer aankomen. Mariska vertelt op Instagram en aan RTL Boulevard hoe ze haar deelname aan het tv-programma geheim heeft gehouden. Ze heeft gewoon de hele boel bij elkaar gelogen!

“Ik heb van alles verzonnen"

“Ik heb van alles verzonnen; van winkelen, poetsen bij mijn moeder en uit eten met vriendinnen. De kinderen hadden zoiets van: ‘Mama, je bent altijd thuis en nu ben je zo vaak weg’”, aldus Mariska. Die leugentjes om bestwil waren praktisch gezien echter nog best lastig: "Op je iPhone kun je zien waar iemand is en dat deden we ook allemaal met elkaar. Dat heb ik in de periode af en toe uitgezet!”

Article continues after the ad

Jammer genoeg is het nog onduidelijk wanneer we Mariska weer op de bühne zien… Frans heeft haar namelijk nog niet eens gevraagd voor een duet!