Na de films Soof en Soof 2 is het tijd voor een serie. De opnamen van de show zijn vorige week begonnen. Mét de nieuwe castleden.

Article continues after the ad

Nieuwe castleden

Want in Soof: een nieuw begin, zoals de serie heet, spelen niet alleen bekende gezichten Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Brent en Niek Schoemaker, Anneke Blok en Dick van den Toorn. Barbara Sloesen (GTST) en Elise Schaap (Familie Kruys) spelen nieuwe personages en Roos Dickmann vervangt Lobke de Boer als dochter Sacha.

Een nieuw begin

Niet geheel verrassend begint Soof: een Nieuw Begin waar Soof 2 geëindigd is. De kogel is definitief door de kerk: Soof en Kasper zijn dan toch echt gescheiden. Kasper is verhuisd naar zijn mancave, maar deze wordt onbewoonbaar verklaard en samen besluiten ze dat hij op de zolder van Soof gaat wonen. 

Videoland

Handig in situaties met de kinderen, zo lijkt op het eerste gezicht. Echter blijkt het toch een hoop problemen te geven, zo’n gescheiden stel dat samenwoont. Met de nieuwe liefdes van Soof en Kasper bijvoorbeeld. Soof: een Nieuw Begin is ontwikkeld naar een verhaal van Marjolein Beumer, die ook verantwoordelijk was voor de films. De serie wordt geproduceerd in opdracht van RTL en Videoland.