Walt Disney Parks and Resorts heeft een model van de zogeheten Star Wars Lands gepresenteerd. De parken, die in 2019 openen in Californië en Florida, worden volgens Disney ‘episch’. Check het in de video hierboven!

Article continues after the ad

Model

Als we de foto’s (hieronder in de slideshow) mogen geloven, dan staat ons inderdaad iets heel vets te wachten. Ondanks dat het gaat om een model, krijgen we wel een goed idee van hoe het er uiteindelijk uit gaat zien en dat is niet mis! 

Star Wars-geweld

Ieder park heeft ongeveer de oppervlakte van een klein dorp, waar ons maar liefst 56.000 vierkante meter aan Star Wars-geweld te wachten staat. Disney heeft al twee grote attracties aangekondigd en voor de rest zit het er boordevol Star Wars-karakters, ruimteschepen, droids en unieke locaties.

Zo veel Star Wars

Het duurt nog even voordat we van de parken kunnen genieten, maar wees gerust, er staat ons een hele rits Star Wars-films te wachten. Eind dit jaar kunnen we genieten van een nieuwe saga-film (Star Wars: The Last Jedi) en volgend jaar mei komt de stand-alone Han Solo-film in de bioscopen.