Doug Bradley als Pinhead in Hellraiser uit 1987

Pinhead krijgt het maar druk! Eerder vertelden we jullie al over die aankomende Hellraiser-film. Dat is echter niet de enige reboot die de horrorfranchise krijgt. Vandaag hebben we namelijk meer details over die Hellraiser-serie voor je! Zo blijkt niemand minder dan de regisseur van Halloween aangetrokken door HBO.

HBO gaat aan de slag met Hellraiser-serie

De eerste berichten over een Hellraiser-serie stammen alweer uit juli 2019. Toen vertelden we jullie dat Pinhead de overstap naar het kleine scherm gaat maken. Veel details waren er toen echter nog niet bekend. Via Deadline horen we nu gelukkig meer over de serie! De website meldt namelijk dat HBO de klassieke horror-franchise Hellraiser tot serie zal omvormen. Voor de eerste afleveringen heeft de betaaldienst Halloween-regisseur David Gordon Green in de arm genomen.

De allereerste serie over Pinhead

HBO slaat onontgonnen terrein in! Dit is namelijk de eerste keer dat Pinhead zijn eigen serie krijgt. We zijn heel benieuwd wat de betaaldienst voor ons in petto heeft. Goed om te weten: deze Hellraiser-serie is niet verbonden aan die eerder genoemde Hellraiser-film die momenteel wordt ontwikkeld door Spyglass.

Article continues after the ad

Op zoek naar een goede horrorfilm?

Helaas hebben we nog geen releasedatum voor de Hellraiser-serie. Om het wachten wat dragelijker te maken, wijzen we jullie daarom nog even op wat horrorcontent die je nu kunt streamen. We zetten bijvoorbeeld elke maand de beste horrorfilms op Netflix voor je op een rijtje. Ben je op zoek naar een klassieker? Ook die hebben we voor je in de aanbieding!