Er zijn plannen voor een reboot van de populaire Charlie’s Angels-films. Twee van de spionnes lijken al bekend: Kristen Stewart en Lupita Nyong’o!

Article continues after the ad

Stewart, bekendst van de Twilight-films (en de knipperlichtrelatie met collega Robert Pattinson) praat momenteel met Sony over een hoofdrol in de Charlie’s Angels-reboot. Lupita Nyong’o is ook benaderd: de actrice won een Oscar voor Beste Bijrol in de dramafilm 12 Years a Slave.

Charlie’s Angels

Elizabeth Banks zal Charlie’s Angels regisseren. Banks heeft nog niet veel ervaring met de regie van grote films, maar was wel verantwoordelijk voor het succcesvolle Pitch Perfect 2.

Het zou de vierde keer zijn dat er een team Angels gevormd wordt. In de originele serie uit de jaren 70 speelden Farah Fawcett, Kate Jackson en Jaclyn Smith. Lucy Liu, Drew Barrymore en Cameron Diaz speelden een meer komische variant van de Angels, in de films uit 2000 en 2003. 

In 2011 werd de televisieserie ook al eens gereboot (met Annie Ilonzeh, Minka Kelly en Rachael Taylor als de Angels), maar deze versie werd een pijnlijke flop. Al na vier afleveringen werd de stekker eruit getrokken. 

Veel is er nog niet bekend over de Charlie’s Angels-reboot. Wel staat de film gepland voor juni 2019.