Huh, zitten we in een tijdmachine naar het jaar 2003? Het lijkt er namelijk op dat ex lovers Jennifer Lopez en Ben Affleck weer een koppel zijn. Ze gingen net samen op vakantie en nu vragen fans zich af of ‘Bennifer’ weer een ding is.

Jennifer en Ben knepen er samen tussenuit voor een lang weekend naar de Amerikaanse staat Montana, zo is te zien op foto’s van Daily Mail. Ze bezochten de Yellowstone Club nadat ze allebei aanwezig waren bij het VAX Live concert in Los Angeles eerder deze maand. Daar gaf J-Lo ook een knallend optreden met haar moeder.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

#Bennifer

Fans kunnen hun geluk niet op nu Jennifer en Ben weer samen zijn gespot. “Het boeit me niet als het PR is. Het heet nostalgie en ik ben hier!” en “Ben Affleck en Jennifer Lopez die weer samen zijn is het beste dat me ooit is overkomen.” Maar de reacties zijn ook een stuk simpeler. “Oh my god oh my GOD!

Article continues after the ad

 

Jen en Ben

Het ooit verloofde koppel was tussen 2002 en 2004 samen. Jen en Ben speelden samen in films en namen videoclips op, maar uiteindelijk spatte de liefdesbubbel uit elkaar. In de tussentijd kreeg de zangeres vier ringen om haar vinger en datete de acteur met o.a. Hollywood-ster Ana de Armas. Nu de liefdesbubbel misschien wel opnieuw is opgeblazen kunnen Ben en Jen elkaar in ieder geval steunen tijdens deze moeilijke breakups.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.