André Hazes en Sarah van Soelen
Volkszanger en mediafenomeen André Hazes - die eruit ligt vanwege een burn-out - hult zich in stilzwijgen, ondanks dat er allerlei geruchten rondgaan over een vermeende drugsverslaving en een relatiebreuk met zijn liefje Sarah van Soelen. Zijn de twee echt uit elkaar?
 
Rumags roddelprogramma Roddelloog schreeuwde het gisteren met koeienletters van de daken: "ANDRÉ en SARAH OFFICIEEL UIT ELKAAR". Juice-bekendheid Farja Farvardin gaf aan dat-ie "uit eerste hand" hoorde dat Rachel Hazes zou hebben gezegd dat het over is tussen Sarah en André. "Geloof me op mijn woord, dit is verteld door Rachel Hazes zelf. Sarah kon de levensstijl van André en zijn band niet meer aan. Dat kan de reden zijn van de breuk."
 
Article continues after the ad

Management André Hazes reageert

Gisteren voelde Sarahs stiefvader zich ook al genoodzaakt zich in alle geruchten te mengen. Deze Rudolf van Soelen stelde dat André en Sarah niet uit elkaar zijn. Toch kwam Rumag hierna nog met zo'n sensationeel filmpje over de kwestie en Farja is he-le-maal overtuigd van zijn 'eerste hand'-bron. Shownieuws besloot aan te kloppen bij de managers van Rachel en André.

'Absolute onzin'

Het management van mama Hazes wilde nergens op reageren, maar André's mensen wel. Die claimen dat de relatiebreuk-roddel "absolute onzin" is...

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.