Ziggo komt met een mooi gebaar voor alle thuisblijvers die abonnee zijn: enkele filmzenders en een stel kinderzenders komen vandaag vrij en dus óók als je die niet in je pakket hebt zitten.

Article continues after the ad

Dat maakt Ziggo vandaag bekend. Het gaat om Film 1 Premiere, Action, Family en Drama, allemaal te zien via de kanalen 101 tot en met 104 of uiteraard via de Ziggo GO app. En voor de kids is er nu Nicktoons (kanaal 303), Nick Music (kanaal 304), PebbleTV (kanaal 305), Nick Jr. (kanaal 306), Boomerang (kanaal 309), BabyTV (kanaal 310) en RTL Telekids (kanaal 312). En, nu we toch bezig zijn: ook Comedy Central Extra (214) is nu gratis!

Thuisblijvers

Dit is natuurlijk ideaal om verveelde kids bezig te houden nu ze tot en met ten minste 6 april niet naar school kunnen wegens de corona-crisis. Daarnaast zijn die filmzenders natuurlijk ook hartstikke mooi meegenomen. En nu er steeds meer wordt uitgesteld, kunnen we die kans gelijk pakken om allerlei films te zien die we toch nog ooit hadden willen zien (iedereen heeft zo'n lijstje). Wil je liever zelf uitkiezen wat je opzet? Neem een kijkje bij onze Netflix-binge-tips voor thuisblijvers!


Meer info over de gratis zenders vind je hier.