Holland zingt Hazes in de Ziggo Dome tijdens Ziggo Dome Concertweekend

Een concertje meepikken, een festival bezoeken of een avondje clubben zit er door de coronacrisis de komende tijd niet in. Maar dankzij Ziggo hoef je komend weekend de deur niet uit om te genieten van je favoriete livemuziek! Onder de naam Ziggo Dome Concertweekend zendt de kabelaanbieder een reeks concertregistraties uit van je favoriete artiesten. Op Instagram gaf de muziekvenue alvast een exclusief voorproefje van de line-up!


André Hazes

Op het programma van het Ziggo Dome Concertweekend staan onder meer optredens van Kensington, Tino Martin, Trijntje Oosterhuis en Ladies of Soul. Misschien wel het hoogtepunt van de line-up is de registratie van Holland Zingt Hazes, de concertreeks waarin onder anderen André en Roxeanne Hazes een ontroerend eerbetoon brengen aan hun vader. Ook aan de clubbers is gedacht: in de late uurtjes maken top-dj’s als Armin van Buuren, Hardwell en Fedde le Grand het podium van de Ziggo Dome onveilig. En eerlijk is eerlijk, inmiddels zijn we allemaal wel toe aan een feestje!

Je beleeft het Ziggo Dome Concertweekend van vrijdag 17 tot en met zondag 19 april op Ziggo TV (kanaal 13). Bekijk hier alvast het complete programma!

Article continues after the ad