Roy Donders, Bachelor

Rick Brandsteder verklapte in september al dat er een vervolg van de succesvolle Bachelorette-reeks in de maak is. Sindsdien gaan er genoeg namen de ronde als Gerard Joling, Tony Junior en zelfs Bachelorette-Niek. Toch is er nu nog een BN'er die wel interesse lijkt te hebben in dit datingavontuur.

Article continues after the ad

In Weekblad Weekend uit niemand minder dan Roy Donders zijn enthousiasme! 

Waardige opvolger

"Dat zou ik op zich wel kunnen, denk ik", reageert de Brabantse realityster op de vraag of hij niet in de voetsporen van Gaby wil treden. "Omdat je dan meer één-op-één bent, en je kunt zelf kiezen met wie je op date wil. Het is ook niet ongemakkelijk, want dan draait het allemaal om mij, haha. Je weet gewoon dat zij zich allemaal voor jou hebben opgegeven." Overigens zou de keuze voor een homoseksuele Bachelor al wel eerder de revue zijn gepasseerd, dus heel gek is het niet.

Geen First Dates

De vrijgezelle Brabander staat dus blijkbaar wel open voor een nieuwe liefde, maar dat betekent niet dat hij alle datingprogramma's afgaat. Onlangs sloeg hij namelijk nog een aanbod voor First Dates VIPS af. "Bij het tv-programma First Dates zou ik me echt een nummertje voelen. Dat lijkt me zo ongemakkelijk, met al die mensen in dat restaurant. Als ik er op televisie naar kijk, zit ik al met kromme tenen op de bank, laat staan als ik daar zelf zit." Tja, daar kunnen wij ons na de uitzending van gisteren wel iets bij voorstellen.

Of Roy Donders inderdaad de nieuwe Bachelor wordt of één van de andere mannen, moeten we afwachten!