Het perfecte plaatje, Peter R. de Vries

Het Perfecte Plaatje is dit seizoen weer ongekend populair en tout bekend Nederland smeekt dan ook bij William Rutten om mee te doen. We betwijfelen of Peter R. de Vries daar ook tussen zit, maar hij zegt in ieder geval nog geen 'nee' op een deelname.

Article continues after the ad

Na een item over de populariteit van de show vroeg Marieke Elsinga de RTL Boulevard-mannen eens flink aan de tand of zij een deelname aan Het Perfecte Plaatje zien zitten. Peter R. de Vries heeft normaal zijn woordje wel klaar, maar die woorden bleven nu toch wat steken.

Eerste fan is binnen

"Het is wel interessant, ja", reageert de misdaadverslaggever op zijn eigen laconieke manier. Michiel Vos ziet het - net als ons natuurlijk - al helemaal gebeuren. "Peter gaat echt meedoen, dat hoor je zo. Dat wordt 'm", reageert hij grappend. Nou William Rutten, heb je nog een plaatsje over? Bekijk hieronder het hele fragment.

Gevraagd voor de show

Wie wel echt staat te springen om deel te nemen, is Luuk Ikink. "Ik ben weleens gevraagd, maar toen kon ik niet", onthult hij nu. Daar had hij achteraf flink de balen in. "Ik had het wel leuk gevonden, geloof ik. Ik vind dit wel oprecht een leuk programma." Hopelijk voor hem krijgt hij ooit nog een kans om in de voetsporen te treden van winnaars als Humberto Tan, Estelle Cruijff, Patty Brard, Jamie Westland en natuurlijk de aankomende (nog onbekende) winnaar.

Het perfecte plaatje is elke dinsdagavond om 20.30 uur te zien op RTL4.