Lady Gaga, Brunopress

Er gaan weer eens bijzondere geruchten die we niet kunnen negeren! Dit keer zou Lady Gaga in de race zijn om het X-Men-personage Emma Frost - beter bekend als 'De Witte Koningin' te gaan spelen in een aanstaande film. 

Article continues after the ad

Dat schrijft de website We Got This Covered die dat uit betrouwbare bron heeft gehoord.

Acteercarrière

Het zou niet eens zo heel gek zijn. De zangeres die niet alleen maar de tongen losmaakten met haar liedjes of gekke outfits heeft zichzelf de afgelopen jaren ook op de kaart gezet vanwege haar acteerprestaties. Eerst won ze een Golden Globe voor haar rol in American Horror Story: Roanoke om vervolgens gewoon een Oscar te pakken voor haar rol in A Star is Born. Dat succes is niemand ontgaan, zo ook Marvel niet.

Live Action

Dit zou dan ook de reden zijn - volgens WGTC - dat ze haar graag willen hebben als Frost wanneer er een live-action-verfilming komt van X-Men. Dit personage staat in de strips bekend om haar telepathische vaardigheden en droge humor, dus dat lijkt ons stiekem nu al op Lady Gaga's lijf geschreven.

Janelle Monáe

Overigens is Lady Gaga niet de enige artiest die nu al wordt gelinkt aan de wereld van X-Men. Moonlight-actrice Janelle Monáe heeft eerder al aangegeven het als een droom te zien om Storm te spelen. "Veel vrouwen hebben Storm gespeeld en ze hebben uitzonderlijk werk geleverd, en ik zou graag in die lijn van artiesten willen zitten om Storm recht doen." We weten nog niet zeker of beide vrouwen een rolletje krijgen, maar dromen mag altijd!