Al moet men ervoor uit de dood herrijzen; er keert nog wel eens iemand terug in Goede Tijden, Slechte Tijden. En het zou kunnen dat Bowien Galema binnenkort aan de beurt is voor een rentree!

Article continues after the ad

Actrice Tanja Jess, die tussen 1997 en 2000 de rol van Bowien vertolkte in Neerlands populairste soap, staat zelf in ieder geval bepaald niet afwijzend tegenover een comeback.

Jess snijdt het onderwerp deze week aan in Story. "Het is niet uitgesloten dat ik ooit terugkeer in GTST", begint ze. "Wie zal het zeggen? Misschien moet ik maar eens kijken of ze nog een rolletje voor me hebben, haha!"

Derde ronde

Het zou voor Jess een derde ronde betekenen. In 2001 keerde de bekende blondine namelijk ook al eens terug. “Ik ben ooit al een keer terug geweest, als een lookalike van Bowien – om Ludo op de kast te jagen.”

Het personage Bowien Galema is officieel dood (ze viel onder toeziend oog van Ludo Sanders van een klif). Zoals eerder gezegd is dat echter niet altijd een bezwaar. Wat denk jij? Is het een hint, een open sollicitatie of betreft het hier gewoon een (slechte) grap?