De Bachelorette

We zitten momenteel nog even volop in het liefdesavontuur van Gaby Blaaser, maar mogelijk kan Videoland haar pijlen ook alvast richten op een volgende deelneemster. Eentje die we allemaal nog wel kennen!

Article continues after the ad

Grazia gooit vandaag een balletje op: gaan we ex-realityster Amanda Balk (ja, die van De Gouden Kooi) terugzien in een eventuele tweede reeks van de Videoland-hit? Het blad komt ook met een 'hint' van Amanda herself.

Amanda in De Bachelorette?

Amanda was naast Terror Jaap wel één van de bekendste bewoners van het beruchte Gouden Kooi-huis. Ze staat dus nog steeds op het netvlies van veel Nederlanders. En, ook wel handig voor De Bachelorette: ze is single. Zoals je misschien wel weet kwam er vorig jaar een einde aan het huwelijk van Amanda en haar veelbesproken ex-man Stavros, die bekende betrokken te zijn bij verschillende wietkwekerijen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥰

Een bericht gedeeld door AMANDA BALK (@amandabalk_) op


Hint?

Amanda, die in 2012 moeder werd, hield laatst een Q&A-sessie op Insta. Eén fan zegt gewoon doodleuk 'doe mee aan bachelorette', waar Amanda heel correct met een 'Haha' op reageert. Een andere vraag is wellicht interessanter. "Zou je mee willen doen aan De Bachelorette?" Amanda: "Haha zouden jullie dat leuk vinden?" Dus nu zijn haar fans weer aan zet: gaan ze Videoland ervan overtuigen dat er een tweede seizoen moet komen met Amanda Balk?

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The breath of life is in the sunlight and the hand of life is in the wind🌪

Een bericht gedeeld door AMANDA BALK (@amandabalk_) op