Het tweede seizoen van Dance Dance Dance werd afgelopen zaterdag afgesloten met een knallende finale en bijbehorende kijkcijfers. Een derde seizoen ligt op de loer en Bekend Nederland doet daar maar al te graag aan mee.

Article continues after the ad

Erik en Caroline

Buddy Vedder en Robin Martens haalden de titel van het tweede seizoen van Dance Dance Dance zaterdagavond glansrijk binnen. Niet geheel onverwacht, want ze waren al vanaf uitzending 1 favoriet. Hun GTST-collega Pip Pellens nam de winst vorig jaar mee naar huis, samen met haar vriend Pim Wessels. Volgens Buddy en Robin zitten er meer danstalenten tussen de GTST-cast. Zij zien Caroline de Bruin en Erik de Vogel volgend jaar wel mee doen. Daarnaast zijn er ook al een paar BN'ers die zichzelf hebben opgegeven.

Mattie en Wietze

Zo zou Q Music-dj Mattie Valk wel oren hebben naar een plekje in de show. Dit zei hij afgelopen vrijdag tijdens zijn eigen radioshow met vriend en collega Wietze. "Misschien lig ik er bij de eerste ronde wel uit. Maar je kunt niet zeggen dat ik geen gevoel voor rimte heb", aldus Mattie. Zou Wietze het aandurven om samen met Mattie de uitdaging aan te gaan?

Miljuschka en Gordon

Ook Miljuschka Witzenhausen maakte haar interesse in deelname aan het programma een paar dagen geleden openbaar. Bij RTL Boulevard gaf ze aan graag mee te willen doen en ze had direct een partner in de pocket. Niemand minder dan Gordon zou dolgraag met Witzenhausen op het podium staan. Nog meer gegadigden? Wij zijn benieuwd.