Unsolved Mysteries Netflix reboot true crime-serie

De makers van Stranger Things hebben een nieuwe spannende serie voor je klaarstaan: Unsolved Mysteries! Hieronder vind je de eerste trailer voor de true crime-serie.

De eerste trailer voor Unsolved Mysteries

Een paar weken voor de release komt Netflix met een eerste trailer voor de reboot van de true crime documentaireserie Unsolved Mysteries. Net als in het origineel staat in elke aflevering een ander waargebeurd mysterie centraal, dat middels een re-enactment uit de doeken wordt gedaan. Zin om lekker mee te speuren? Trek je regenjas aan en pak je notitieblok er maar vast bij; Netflix moedigt amateurdetectives namelijk van harte aan! Wie weet kunnen er toch nog een aantal onopgeloste zaken opgelost worden.  

Van de makers van Stranger Things

De reboot van Unsolved Mysteries bestaat uit 12 afleveringen. Aan het hoofd van de reboot staan niet alleen de makers van de originele serie, maar ook Stranger Things-producent Shawn Levy. Je hoeft echter niet bang te zijn dat het werk aan deze true crime-serie de voortgang van het vierde seizoen van Stranger Things in de weg zit. Ondanks dat het einde al bekend is, ligt de productie vanwege de uitbraak van het coronavirus nog steeds stil... Hopelijk volgt snel goed nieuws over onze favoriete Netflix-serie

Article continues after the ad

Maar goed, eerst dus maar eens kijken of Unsolved Mysteries de hype waar kan maken! De reboot is vanaf 1 juli te zien op Netflix.