The Mandalorian seizoen 2

Yes! Zoals gehoopt mogen we jullie vanavond inderdaad trakteren op een trailer voor het tweede seizoen van The Mandalorian. Kijk snel mee naar de nieuwe werelden, die de bepantserde held en The Child/Baby Yoda zullen bezoeken, terwijl ze onderweg gaan naar de Jedi!

Trailer voor The Mandalorian seizoen 2

The Mandalorian speelt zich af na de val van de Empire én voor de opkomst van de First Order. We volgen de beproevingen van de eenzame Mando, die zich ophoudt in de buitenste uithoeken van de Melkweg, ver van het gezag van de New Republic. In het eerste seizoen van de serie ontfermt Mando zich over The Child (ook wel liefkozend 'Baby Yoda' genoemd). In het tweede seizoen gaat Mando op zoek naar de Jedi. Het doel is om Baby Yoda daar af te leveren. Helaas gaat dat niet zonder slag of stoot… Kijk maar eens naar de trailer:

Releasedatum The Mandalorian seizoen 2

In de hoofdrollen van The Mandalorian zien we Pedro Pascal, Gina Carano en Carl Weathers. Zij keren ook terug voor het tweede seizoen van deze Disney+-serie. Naar verluidt maakt ook fanfavoriet Ahsoka Tano haar opwachting! Als we de geruchten mogen geloven wordt die rol gespeeld door Rosario Dawson. Hoe dat precies zit, weten we helaas nog niet... Maar gelukkig hoeven we niet lang te wachten op het verlossende antwoord!

Article continues after the ad

The Mandalorian seizoen 2 is vanaf 30 oktober te zien op Disney+.